• 瀏覽: 1,733
  • 回覆: 8
想知道如果個amp有兩粒單運放將佢改做兩粒雙運放會唔會有問題,同埋兩粒單運放對比一粒雙運放有冇咩好處
求大神教下路

引用:
原帖由 勿理傻西 於 2019-7-31 09:42 PM 發表

想知道如果個amp有兩粒單運放將佢改做兩粒雙運放會唔會有問題,同埋兩粒單運放對比一粒雙運放有冇咩好處
求大神教下路
Single op-amp是不可改為dual op-amp,反而dual op-amp就可改為用兩粒single op-amp代替.

引用:
原帖由 ip_csl 於 2019-7-31 10:39 PM 發表

Single op-amp是不可改為dual op-amp,反而dual op-amp就可改為用兩粒single op-amp代替.
原來係咁🤔🤔,個仆街賣家同我講可以照擺dual,CLS

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 勿理傻西 於 2019-7-31 09:42 PM 發表

求大神教下路
乜野機先.. 有無圖先.. 無圖就真係未必引到人黎答..

引用:
原帖由 kkzzst 於 2019-8-1 12:33 AM 發表

乜野機先.. 有無圖先.. 無圖就真係未必引到人黎答..
雞野嚟,淘寶先160RMB 用緊兩粒opa604嘅藍鳥u3plus

引用:
原帖由 勿理傻西 於 2019-8-1 12:36 AM 發表

雞野嚟,淘寶先160RMB 用緊兩粒opa604嘅藍鳥u3plus
imgur.com 可以po 相 ..
再整個
/i.imgur.com/乜乜.jpg 既link 上黎..

引用:
原帖由 勿理傻西 於 2019-8-1 01:00 AM 發表

https://imgur.com/gallery/i9pD4Gt

.

下低有埋另一面,我po咗三張

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]