• 瀏覽: 1,879
  • 回覆: 5
買咗條QED XT40 喇叭線俾部mini Hifi. 更換條跟機已綠化的喇叭線,估唔到有得發揮。

Onkyo cs725 (wolfson) + Monitor audio BX2

我認知的佛法 link

耳: Atrix/su ax7/su ax01 + E4c/GMP 8.35D
音: CS-725+MA BX2
手: BALL CM1011c
機: MBP/iPad4

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
播咗幾日,聽寶麗金真開心系列,原來可以幾好聲。

我認知的佛法 link

耳: Atrix/su ax7/su ax01 + E4c/GMP 8.35D
引用:
原帖由 MICMIC_2ND 於 2019-7-25 07:17 AM 發表

播咗幾日,聽寶麗金真開心系列,原來可以幾好聲。
線係好重要

引用:
原帖由 假粗俗的樹根 於 2019-7-25 10:23 PM 發表

線係好重要
之前朋友介紹入門QED Ruby. 諗住平線用落mini HiFi 會無乜效果,估唔到條XT40都幾唔錯。

我認知的佛法 link

引用:
原帖由 MICMIC_2ND 於 2019-7-26 05:56 PM 發表

之前朋友介紹入門QED Ruby. 諗住平線用落mini HiFi 會無乜效果,估唔到條XT40都幾唔錯。
qed入門都唔差架,高階就唔知啦,因我只用入門

引用:
原帖由 假粗俗的樹根 於 2019-7-26 06:04 PM 發表

qed入門都唔差架,高階就唔知啦,因我只用入門
師兄用邊條。

有條XT25 $600 幾,見條XT40 網上評價很高,純銅,防氧化,價錢又唔天文,所以一試。

我認知的佛法 link

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]