耳機升級選擇 請教吓各位大大

引用:
原帖由 天爺@人生勝利組 於 2019-7-20 10:45 PM 發表

最衰就係多手試咗 z1r 配戴感覺唔錯 只差啱心水嘅dap 哈
平玩抵玩ak kann cube 配 Z1r 可以

熱賣及精選
引用:
原帖由 天爺@人生勝利組 於 2019-7-20 10:45 PM 發表

最衰就係多手試咗 z1r 配戴感覺唔錯 只差啱心水嘅dap 哈
師兄試果陣係用咩機試?因為我試過用自己部 M11試都唔係大家一般講到推唔起咁,當然我相信比啲好啲既 source 佢,佢會食得起啦

引用:
原帖由 ONEchance 於 2019-7-21 03:09 AM 發表

師兄試果陣係用咩機試?因為我試過用自己部 M11試都唔係大家一般講到推唔起咁,當然我相信比啲好啲既 source 佢,佢會食得起啦
你估大法咁反智 無啦啦出巨磚, 係傻左 定係 為推 細z1r 先..

大法做D 野, 不嬲都係出前人地公司幾年, 將指標 帶領 其他對手..

耳擴, 線, 耳機, 一野就推有又粗又大舊.. 戴唔戴到, 拎唔拎到出街關人..   反正大把教徙, 鋪頭, 試機員, 焗住買..
另外好多廠既 4.4頭, 都要乖乖俾錢佢買 番 巨磚4.4頭同一款日本配件.. 死未.. 又係一大班4.4頭 跟尾狗..

你買著其他磚頭成兩皮野, 間廠慳果舊幾水 唔去買大法4.4 日本原配母插,  邊Q個用家條氣會順..

唔靠 發燒運放, 無源前級加強中頻人聲密度推力, 同埋換佢粗線 , 呢幾樣外掛去秒巨磚,  

以清水機 鬥 清水機, 話秒到巨磚 真係睇完打手既文字版spec, 睇完都搵鬼信..

呢期死肥Kann, 都要做跟尾狗..

Fiio 連4497 既機都未出到.. 旨意佢.. 被人玩下就算啦.. 買隻正價 AM3D, 用果舊錢, 識買就買土炮野去秒fiio 啦..
fiio 出到 X9 先講啦.. 不過都係用 777 "壽終乜乜" 去形容 ..

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ONEchance 於 2019-7-21 03:09 AM 發表

第一次試係朋友買咗 sony 金黑小黑 試哂 巨磚唔喺接受範圍冇試 因為插大機實出到好聲 但你唔會帶佢出街

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lobo1717 於 2019-7-21 12:41 AM 發表

2.5係阻力 而家啲線要賣 唔想用轉頭

引用:
原帖由 Lobo1717 於 2019-7-21 12:41 AM 發表

我試過囉我隻Z1R配Kann cube出黎既效果係正
但我點都等埋SP2K先心死

引用:
原帖由 leung234hk 於 2019-7-21 02:03 PM 發表

如果最後決定配ak 我諗線我會考慮買oslo 百搭 唔驚浪費咗條線

引用:
原帖由 天爺@人生勝利組 於 2019-7-21 03:54 PM 發表

如果最後決定配ak 我諗線我會考慮買oslo 百搭 唔驚浪費咗條線
呢條實用 點玩都得
一諗到Kann cube出街真係幾辛苦⋯

引用:
原帖由 leung234hk 於 2019-7-21 04:06 PM 發表

呢條實用 點玩都得
一諗到Kann cube出街真係幾辛苦⋯
諗唔到點袋 哈哈 褲袋嘅話褲都甩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leung234hk 於 2019-7-21 02:03 PM 發表

以ak機目前黎講係最濶最好力力。 2000貴貴好多多噃

有冇擁有ak kann cube嘅師兄分享吓帶出街心得 而家有咩地方可以試呢隻?

引用:
原帖由 天爺@人生勝利組 於 2019-7-21 06:53 PM 發表

有冇擁有ak kann cube嘅師兄分享吓帶出街心得 而家有咩地方可以試呢隻?
鷹京

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lobo1717 於 2019-7-21 06:33 PM 發表

以ak機目前黎講係最濶最好力力。 2000貴貴好多多噃
我絕對認同
但我又吾急住換Dap
所以好想試埋sp2k先
如果分別吾大 我都係選擇kann cube

引用:
原帖由 天爺@人生勝利組 於 2019-7-21 06:53 PM 發表

腰包無走機

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leung234hk 於 2019-7-22 09:58 AM 發表

我絕對認同
但我又吾急住換Dap
所以好想試埋sp2k先
如果分別吾大 我都係選擇kann cube
可能出完sp2k ,kann cube又有優惠添

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。