• 瀏覽: 20,868
  • 回覆: 27
引用:
原帖由 leung234hk 於 2019-8-19 05:02 PM 發表

來源百度國磚

上個月偶然看到r5小巧的外形和單端18小時的續航很心動,我毅然決然賣掉M11等待r5的上市,昨天早晨終于到手了。
經過一天的使用,感覺還行,但有些問題,希望是軟件問題廠家可以修復。
1,wifi信號極差,家裡80多平,任何設備躺在臥室床上玩都能保持滿信號,r5雖然顯示80%信號但是頻繁掉線,而且自動斷開之后就搜不到這個wifi信號了,需要反覆開關wifi搗鼓幾分鐘才能再連上,去公 ...
竟然賣m11,R5完全係又慢又矇,都係等埋dx160先

回覆 引用 TOP

4.4
Very good for sound 
3.5 
Fair 
Portable
Battery 
8 hrs is ok 

附件

20191012_120810.jpg(104.06 KB)

2019-10-12 12:11 PM

回覆 引用 TOP

但比起安橋

安橋除Size外,各方面都更好和優勝

附件

15708544012786553327238214029370.jpg(81 KB)

2019-10-12 12:28 PM

回覆 引用 TOP

我用 神圈,Rox. , 金絲雀和RHA cl1 去比較安橋和R5
到時安橋較好

附件

Screenshot_20191012-123001_WhatsApp.jpg(125.3 KB)

2019-10-12 12:33 PM

引用:
原帖由 前晚消失的神 於 2019-10-12 12:33 PM 發表

我用 神圈,Rox. , 金絲雀和RHA cl1 去比較安橋和R5
到時安橋較好
食物盒裝耳機都幾好嘢

引用:
原帖由 清晨Leo 於 2019-10-12 09:41 PM 發表

食物盒裝耳機都幾好嘢
防潮,加吸濕包,保鮮, 好野黎

引用:
原帖由 清晨Leo 於 2019-10-12 09:41 PM 發表

食物盒裝耳機都幾好嘢
食物盒其實都幾好~ 有矽膠邊唔怕入水~

[img][/img]
請問邊到有呢部機嘅芒貼賣?跟機嗰兩張唔覺意整巢咗

引用:
原帖由 kkzzst 於 2019-10-12 10:00 PM 發表

防潮,加吸濕包,保鮮, 好野黎
撞花咗我一定笑到gapgap聲

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mingming998 於 2019-10-13 01:31 PM 發表

請問邊到有呢部機嘅芒貼賣?跟機嗰兩張唔覺意整巢咗
淘寶

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ShunNitta 於 2019-10-13 12:00 AM 發表

食物盒其實都幾好~ 有矽膠邊唔怕入水~
是,我屋企其實已有一個防潮箱,但帶唔到出街。 揾左好耐,最後我女人竟然 建議我 用食物盒。 反而好有效又可以防潮, 又唔驚刮花🤣
出街又唔驚落雨 一句三德
🤣🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

不過如果想買卡龍5 我建議不如買ak sr15 或者等sony 11月出嘅新機

回覆 引用 TOP

等SONY ZX500

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]