安博 Vs EV盒子

安博 Vs EV盒子 E-mail 此主題給朋友

因為最近想買盒子睇戲,請問咁多位師兄安還是EV比較好啲呢?

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
有興趣知~

回覆 引用 TOP

睇戲兩間差唔多。安博啲"愛情動作片"就好啲。

回覆 引用 TOP

load得順唔順暢?

回覆 引用 TOP

兩部 load片都唔係太大問題。當然會有個別影片可能有啲問題,用得呢啲應該預咗。

回覆 引用 TOP

我用EVPAD,仲有18+,都OK

今日經過腦場重有隻Bosses如何呢?個店員講到係香港 server好掂咁!請問呢個盒同以上兩隻比較如何呢?謝謝

引用:
原帖由 wylanwylan 於 2019-7-4 06:34 PM 發表

我用EVPAD,仲有18+,都OK
仲有18+?

Bosses一路都有啲評論話部機用兩年度就好多嘢睇唔到。

引用:
原帖由 bluejays 於 2019-7-4 09:06 PM 發表

Bosses一路都有啲評論話部機用兩年度就好多嘢睇唔到。
係味講緊博“士”?係的話我覺得ok。買咗boss 1的確係2年後無得睇。所以再去買boss v2。
個sales話boss岩師奶,因為多劇。佢直情會將每晚電視播緊果d嘢剪哂廣告再放上去,都算多種類。另外電影都有定期更新,大陸劇就唔算多。安博岩男人因為多愛情動作片。

引用:
原帖由 mm1942 於 2019-7-4 23:38 發表

係味講緊博“士”?係的話我覺得ok。買咗boss 1的確係2年後無得睇。所以再去買boss v2。
個sales話boss岩師奶,因為多劇。佢直情會將每晚電視播緊果d嘢剪哂廣告再放上去,都算多種類。另外電影都有定期更新,大陸劇就唔算多。安博岩男人因為多愛情動作片。 ...
boss v2現售幾多同穩定嗎?我主要睇美,韓劇,boss用嗎?謝謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rk2007 於 2019-7-4 08:41 PM 發表

仲有18+?
想知

回覆 引用 TOP

去ssp新高登一x問下,佢會詳智解釋俾你聽邊款岩你,
不過前題係最緊要知你自己其實想要咩

回覆 引用 TOP

輸入1111密碼,就可以有三個直播18+,無碼片

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kayakfans 於 2019-7-4 06:57 PM 發表

今日經過腦場重有隻Bosses如何呢?個店員講到係香港 server好掂咁!請問呢個盒同以上兩隻比較如何呢?謝謝
千祈唔好買博士,玩兩年就會停咗你。

43 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。