• 瀏覽: 10,994
  • 回覆: 18
請問有冇人用個呢對Libratone Track Air ?
上綱睇評價好唔錯,如果有人用緊請分享一下.

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
我用了一星期多,隔音不錯 ,通話清晰,聽音樂ok,還有apps可用。不過充電盒及2耳機電量要在apps查看有點不習慣。更多人期待是Libratone Track Air+,希望ECT HK可以引入香港。

引用:
原帖由 johnnyshao28 於 2019-6-28 03:07 PM 發表

我用了一星期多,隔音不錯 ,通話清晰,聽音樂ok,還有apps可用。不過充電盒及2耳機電量要在apps查看有點不習慣。更多人期待是Libratone Track Air+,希望ECT HK可以引入香港。 ...
聽電話ok嗎?我用iphone,除左AirPods 外,隻隻藍芽headphone 都俾人投訴聽得好辛苦

想問下track air 同 track air plus 有咩分別?

引用:
原帖由 a-1 於 2019-8-13 04:04 PM 發表

聽電話ok嗎?我用iphone,除左AirPods 外,隻隻藍芽headphone 都俾人投訴聽得好辛苦

想問下track air 同 track air plus 有咩分別?
主要分別係 track air plus 有降躁 track air 就冇

引用:
原帖由 joeny 於 2019-8-13 08:43 PM 發表

主要分別係 track air plus 有降躁 track air 就冇
如果我只係聽下apple music同講電話,邊會適合啲?

回覆 引用 TOP

只係試過 track air 同埋本身用緊 android  手機,
睇下其他 ching 答唔幫答到你

回覆 引用 TOP

我iPhone用 track air 通話ok , track air+ 有降噪通話應該會更好。

回覆 引用 TOP

早二星期送咗隻粉紅色比太太,佢用落都話同朋友傾電話收得清同睇戲都同步

回覆 引用 TOP

係咪 Track Air 呀? 我15 16 中, 唔知 trick air 好, 定 track air + 好

引用:
原帖由 a-1 於 2019-8-15 12:23 PM 發表

係咪 Track Air 呀? 我15 16 中, 唔知 trick air 好, 定 track air + 好
看你需要

引用:
原帖由 johnnyshao28 於 2019-8-15 12:27 PM 發表

看你需要
都係聽歌 (apple music) 聽電話, 用iphone

引用:
原帖由 a-1 於 2019-8-15 12:40 PM 發表

都係聽歌 (apple music) 聽電話, 用iphone
我用track air (iphone)聽歌通話都ok(地鐵) 我哥買了track air+後 他的b&o e8巳好少用了

回覆 引用 TOP

昨日見到 Klipsch T5好似好正咁

回覆 引用 TOP

我都買左track air粉红色比老婆,佢超中意呢隻粉紅色,其他牌子嘅粉红佢反而唔中意,另外佢話帶得好舒服,通話好清楚,好彩無買錯!

回覆 引用 TOP

Trackair +講電話可以,音質我用開有線唔覺特別,不過用開無線耳機同事話好。佩戴舒適,用兩,三小時冇不適。三星期使用中有兩三次接收不清。放入袋試過接觸不良,差唔到電。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]