• 瀏覽: 3,557
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
唔該請問有無ching有咁情況, 我部 Sony KD-43X8000D 晝面係咁跳動. 重要剛剛過3年保養.

(好似咁)
https://www.youtube.com/watch?v=N_O01hg5sEo

SONY整係唔係好貴? 有無好帥父介紹整? 定換部新?

熱賣及精選
引用:
原帖由 ultraboy 於 2019-6-24 02:05 PM 發表

唔該請問有無ching有咁情況, 我部 Sony KD-43X8000D 晝面係咁跳動. 重要剛剛過3年保養.

(好似咁)
https://www.youtube.com/watch?v=N_O01hg5sEo

SONY整係唔係好貴? 有無好帥父介紹整? 定換部新? ...
马来西亚做,三年货已到上限,仲要係sony

回覆 引用 TOP

Sony 令我大失所望,2016 年7月買,用不到一年壞一次屏,最近一過保即壞,完全冇仇佈,要換屏就 $4000,只能買過部新機,各位師兄千萬不要再買 Sony 平價系列,親身體驗!

引用:
原帖由 ATC75 於 2019-7-6 11:57 PM 發表

Sony 令我大失所望,2016 年7月買,用不到一年壞一次屏,最近一過保即壞,完全冇仇佈,要換屏就 $4000,只能買過部新機,各位師兄千萬不要再買 Sony 平價系列,親身體驗! ...
我當時買都唔係平價系列. 都成六千幾. 過保即出事. 不過最後我自己打開整. 好彩整到. 用住先.

引用:
原帖由 ultraboy 於 2019-7-9 06:31 PM 發表

我當時買都唔係平價系列. 都成六千幾. 過保即出事. 不過最後我自己打開整. 好彩整到. 用住先.
師兄,你真厲害,我的机子是屏掛了,除了換屏就沒辦法,真是沒有想過 Sony 電視的質量如此差勁 !

回覆 引用 TOP

Sony 好準時,兩至三年就開始壞!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ultraboy 於 2019-7-9 06:31 PM 發表

情況一模一樣,師兄,請問點整?

回覆 引用 TOP

我部SONY KD-49X9000E買左唔夠兩年,屏幕+底版壊!

引用:
原帖由 Tokyo2040 於 2019-8-14 04:04 PM 發表

我部SONY KD-49X9000E買左唔夠兩年,屏幕+底版壊!
師兄真係唔好彩,E 保養應該2年,過保未?
F 開始先3年保養...

引用:
原帖由 v369234 於 2019-8-14 04:11 PM 發表

師兄真係唔好彩,E 保養應該2年,過保未?
F 開始先3年保養...
未過保,師傅上門睇完,要入廠

回覆 引用 TOP

引用:

我部機一樣咁壞,請問點整或者係邊塊板壞? 謝謝

回覆 引用 TOP

引用:

情況一模一樣,師兄,請問點整?

回覆 引用 TOP

同你一樣型號,都過左保養,出現一樣情況。
睇到原來都多人相同問題,都係不再考慮sony機了!

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]