• 瀏覽: 4,405
  • 回覆: 25
14-16 3日 有電視 有家電 都幾吸引下

回覆 引用 TOP

都幾多正野!咁  巴打 經開  執 平野

附件

1560479809812938780122425825999.jpg(341.69 KB)

2019-6-14 10:38 AM

回覆 引用 TOP

堅抵 65

附件

15604883246957262733707344701619.jpg(504.14 KB)

2019-6-14 12:59 PM

回覆 引用 TOP

有無 65" FX800 , 什麼價錢,可做分期嗎

THANKS

剛已搬咗部43” FX600返屋企

引用:
原帖由 mickyfai 於 2019-6-14 01:09 PM 發表

有無 65" FX800 , 什麼價錢,可做分期嗎

THANKS
食飯一陣睇睇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 snoopyhkg 於 2019-6-14 02:15 PM 發表

幾錢,見網店無貨,仲以為已經賣晒

引用:
原帖由 snoopyhkg 於 2019-6-14 02:15 PM 發表

你上樓上找數 果位 ?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 16961 於 2019-6-14 03:18 PM 發表

幾錢,見網店無貨,仲以為已經賣晒
3790 @ 

引用:
原帖由 賣野的人 於 2019-6-14 03:37 PM 發表

3790 @ 
好嘅,唔該晒,等我見網店無貨,仲以為已經賣晒,今日買咗部49fx600

引用:
原帖由 16961 於 2019-6-14 03:48 PM 發表

好嘅,唔該晒,等我見網店無貨,仲以為已經賣晒,今日買咗部49fx600
4千幾都抵

65吋 又不錯

附件

1560506087031460720840690869284.jpg(436.88 KB)

2019-6-14 05:55 PM

引用:
原帖由 賣野的人 於 2019-6-14 04:06 PM 發表

4千幾都抵
我最後唔係中原買,我尼邊無中原,我都係上佢網店睇價,中原賣49fx600幾錢

引用:
原帖由 16961 於 2019-6-14 06:42 PM 發表

我最後唔係中原買,我尼邊無中原,我都係上佢網店睇價,中原賣49fx600幾錢
冇 賣了

引用:
原帖由 賣野的人 於 2019-6-14 06:50 PM 發表

冇 賣了
好嘅,唔該

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]