註冊 登入

64audio V6S升級新CM

引用:
原帖由 snake2006 於 2019-6-14 10:06 PM 發表

索六萬更加唔知想點,當枱機,六萬銀我大把好野選擇,當手提,咁大舊點帶出街,我喺鋪試過用佢推自家奶罩 mdr-z1r,嘩,d高音標到刺耳,難聽到都冇mood聽其他頻段表現,作為一個索粉,近來真係買唔落佢d野,開頭諗住買哂 mdr and ier z1r,最後大耳買左 HD800S 和 ue live,64 N8 都好聽,但最後感覺 ue live 更好 d d,同埋減左咁多價心理上點都抵d咁🤣 ...
咁又係😂😂六萬蚊買SP2000+Hugo 2都得😂我本來都諗住買UE live,因為萬八減到萬三蚊太抵,不過試完都係中意BA單元種高速bass既感覺🤪其實我我想知Live同18+Pro算唔算雙旗艦😂兩隻聲既用家都唔同🤔

熱賣及精選
引用:
原帖由 IvanHungg 於 2019-6-15 05:49 PM 發表

咁又係😂😂六萬蚊買SP2000+Hugo 2都得😂我本來都諗住買UE live,因為萬八減到萬三蚊太抵,不過試完都係中意BA單元種高速bass既感覺🤪其實我我想知Live同18+Pro算唔算雙旗艦😂兩隻聲既用家都唔同🤔 ...
如你鐘意快速 bass,真係要試清楚 u18t,bass 好有彈有力,又快速,我最鐘意 u18t 就係呢一點

引用:
原帖由 snake2006 於 2019-6-15 11:23 PM 發表

如你鐘意快速 bass,真係要試清楚 u18t,bass 好有彈有力,又快速,我最鐘意 u18t 就係呢一點
但係最大問題就係人聲果度🤦🏻‍♂️同埋實在太貴,如果買18t不如買VE8😂😂

引用:
原帖由 IvanHungg 於 2019-6-16 04:45 PM 發表

但係最大問題就係人聲果度🤦🏻‍♂️同埋實在太貴,如果買18t不如買VE8😂😂
聽感呢家野真係各有所好,所以真係試清楚先好,由其依家咩都有得試咁滯👍🏻

引用:
原帖由 snake2006 於 2019-6-16 10:57 PM 發表

聽感呢家野真係各有所好,所以真係試清楚先好,由其依家咩都有得試咁滯👍🏻
都係👍🏻話說計返時間你果隻都差唔多會到🤪記住留意電話🤘🏻

引用:
原帖由 IvanHungg 於 2019-6-17 01:14 AM 發表

都係👍🏻話說計返時間你果隻都差唔多會到🤪記住留意電話🤘🏻
今朝有個 25xx xxxx 嘅來電,有d似我做果間鋪,既興奮又緊張咁接聽,點知原來係9唔搭8嘅電話

引用:
原帖由 snake2006 於 2019-6-17 06:40 PM 發表

今朝有個 25xx xxxx 嘅來電,有d似我做果間鋪,既興奮又緊張咁接聽,點知原來係9唔搭8嘅電話
你響邊間做?我聽講有d公司會wts客叫去拎貨👍🏻

引用:
原帖由 IvanHungg 於 2019-6-17 07:40 PM 發表

你響邊間做?我聽講有d公司會wts客叫去拎貨👍🏻
叻高

引用:
原帖由 snake2006 於 2019-6-17 08:17 PM 發表

叻高
請教師兄, CM通常幾耐收貨? 我隻N8 3月頭做好耳印, 到現在音信全無, 懷疑受騙.

引用:
原帖由 Ad@m 於 2019-6-17 11:59 PM 發表

請教師兄, CM通常幾耐收貨? 我隻N8 3月頭做好耳印, 到現在音信全無, 懷疑受騙.
收貨時間根據牌子而定,64audio平均都要個半到兩個月,師兄你喺邊度買?64audio啱啱換咗新代理,可能有會遲d都唔出奇👍🏻不過如果三月俾左耳印比代理,正常應該收左貨,你快d試下打電話返去你買果間鋪頭問下啦👍🏻

引用:
原帖由 IvanHungg 於 2019-6-18 12:31 AM 發表

收貨時間根據牌子而定,64audio平均都要個半到兩個月,師兄你喺邊度買?64audio啱啱換咗新代理,可能有會遲d都唔出奇👍🏻不過如果三月俾左耳印比代理,正常應該收左貨,你快d試下打電話返去你買果間鋪頭問下啦👍🏻 ...
鋪頭名等出左事一定會公開, 免得再有其他人中招.
個耳印3月1日比左鋪頭, 最近追問左3次, 都係話幫我跟緊, 明天會直接上鋪頭問情況。因為我見 master pxx 有優惠, N8 20號前做有12% discount. 仲唔駛去聽力中心做耳印。另外,64官網updatek左最少1個月,佢地現在做CM由最初4-6 weeks 改為3星期了。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ad@m 於 2019-6-17 11:59 PM 發表

咁恐怖😱
我都係第一次做 cm,聽人講 ue 比較快,今次我 scan 完耳,職員就話4-6星期攪掂,暫時我等左 20日,心急等待中😬

引用:
原帖由 snake2006 於 2019-6-18 10:33 AM 發表

咁恐怖😱
我都係第一次做 cm,聽人講 ue 比較快,今次我 scan 完耳,職員就話4-6星期攪掂,暫時我等左 20日,心急等待中😬
UE係真係快得誇張,因為佢哋用3D scanning +打印😂所以真係會快好多,不過俾定心理準備你,手工冇qdc或VE咁靚😂

引用:
原帖由 snake2006 於 2019-6-18 10:33 AM 發表

咁恐怖😱
我仲無聊問咗台灣果邊,佢哋話平均三至四個禮拜,可惜我仲有排等😞😞

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 IvanHungg 於 2019-6-18 11:07 AM 發表

UE係真係快得誇張,因為佢哋用3D scanning +打印😂所以真係會快好多,不過俾定心理準備你,手工冇qdc或VE咁靚😂
最驚帶得唔舒服,同埋諗諗下我油性耳,帶 cm 會唔會好煩?

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。