註冊 登入

小米電視4X

小米電視4X E-mail 此主題給朋友

剛在小米大陸網買了小米電視4X,55吋大電視,1899人民幣,對回港幣2150左右,平到笑!

精選樓盤
引用:
原帖由 杰爸爸 於 2019-6-8 10:00 AM 發表

剛在小米大陸網買了小米電視4X,55吋大電視,1899人民幣,對回港幣2150左右,平到笑!
係邊到買,咁平,送落黎唔駛加木架咩

引用:
原帖由 無限期停牌 於 2019-6-8 03:59 PM 發表

係邊到買,咁平,送落黎唔駛加木架咩
我住深圳的,直接送去我屋企,不是運去香港的

同其他牌子有咩分別,平咁多

引用:
原帖由 杰爸爸 於 2019-6-9 08:02 PM 發表

我住深圳的,直接送去我屋企,不是運去香港的
難怪啦,謝謝解答~~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mwcc123 於 2019-6-9 10:47 PM 發表

同其他牌子有咩分別,平咁多
小米電視,不嬲都平,比韓國,日本既牌子電視平很多

回覆 引用 TOP

请教你部小米收唔收到数码TV?

引用:
原帖由 一人吃饱 於 2019-6-12 09:45 PM 發表

请教你部小米收唔收到数码TV?
收到,點會收唔到,而家想收香港數碼訊號有畫有聲要買49吋以上,響香港仲可以買到上一批次既43吋,收香港數碼訊號可以有畫有聲。

回覆 引用 TOP

点解我部收唔到?追台出黎都系模拟

附件

DC6B7FED-3CD1-476B-99F4-7934C72B94CF.jpeg(130.36 KB)

2019-6-12 11:14 PM

引用:
原帖由 一人吃饱 於 2019-6-12 11:14 PM 發表

你喺模擬頻道追台梗係模擬

引用:
原帖由 一人吃饱 於 2019-6-12 11:14 PM 發表

你要喺信號源,揀返DT乜乜唔記得咗四個英文字母架,跟住先追台

引用:
原帖由 chi_ching 於 2019-6-13 12:34 PM 發表

你喺模擬頻道追台梗係模擬
已经搞掂,谢谢!

附件

A65D7680-D096-48E4-B743-32DB637211D0.jpeg(839.67 KB)

2019-6-13 12:37 PM

5EE8A6B1-F7EB-47DF-9C4A-88B2C80F914B.jpeg(112.82 KB)

2019-6-13 12:37 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chi_ching 於 2019-6-13 12:37 PM 發表

你要喺信號源,揀返DT乜乜唔記得咗四個英文字母架,跟住先追台
唔该晒,搞掂左

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。