• 瀏覽: 1,931
  • 回覆: 12
Panasonic TH-49FX630H

Panasonic TH-49FX600H

請問有乜分別, 那一部好D???

積小勝成大勝,記住。
要堅持, 不到買入區不買, 不到賣出區不賣, 其餘時間只是等候.
熱賣及精選
引用:
原帖由 空中飛 於 2019-6-1 11:46 發表

梨係到浦左咁耐5知咩
pls tell me

積小勝成大勝,記住。
要堅持, 不到買入區不買, 不到賣出區不賣, 其餘時間只是等候.
引用:
原帖由 吹水當交鴨 於 2019-6-1 11:59 AM 發表

pls tell me
差不多,但是630貴d

世事不會盡如人意,是人就有失敗的時候,所以你要學會耐心等待,等到你內心足夠強大,等到有一天你不再受制於人,等到天時、地利、人和。
引用:
原帖由 moneycomecome 於 2019-6-1 15:20 發表

差不多,但是630貴d
why????????

積小勝成大勝,記住。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 吹水當交鴨 於 2019-6-1 11:24 AM 發表

師兄,800h 性價比最好 , 630h panel 質量應該好D。。

引用:
原帖由 v369234 於 2019-6-1 20:14 發表

師兄,800h 性價比最好 , 630h panel 質量應該好D。。
thanks

積小勝成大勝,記住。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 空中飛 於 2019-6-1 11:46 AM 發表

梨係到浦左咁耐5知咩
超神人,你不如介紹你屋企用緊嘅俾樓主參考啦,好心啦

附件

20190601_55f566ee1192dab8d93bw1F6U1YpUT2S.jpg(69.6 KB)

2019-6-2 11:15 AM

引用:
原帖由 空申飛 於 2019-6-2 11:15 AM 發表

超神人,你不如介紹你屋企用緊嘅俾樓主參考啦,好心啦
無厘頭

世事不會盡如人意,是人就有失敗的時候,所以你要學會耐心等待,等到你內心足夠強大,等到有一天你不再受制於人,等到天時、地利、人和。

回覆 引用 TOP

有d人好無聊玩分身,自問自答,精神病嘅一種

引用:
原帖由 傷女皇 於 2019-6-4 14:15 發表

有d人好無聊玩分身,自問自答,精神病嘅一種
空申飛

積小勝成大勝,記住。
引用:
原帖由 吹水當交鴨 於 2019-6-4 20:20 發表

空申飛
嗱,我無講邊個呀

一陣又比人封我ac又罰分

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 吹水當交鴨 於 2019-6-1 11:24 AM 發表

Who care

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]