註冊 登入

而家仲有冇人買飛利浦電視

而家仲有冇人買飛利浦電視 E-mail 此主題給朋友

我見4K, 55吋PUD6683 好鬼平4千都吾使,係唔係超級伏黎

有冇用家用緊

精選樓盤
Why not?
一分錢 一分貨

世事不會盡如人意,是人就有失敗的時候,所以你要學會耐心等待,等到你內心足夠強大,等到有一天你不再受制於人,等到天時、地利、人和。

回覆 引用 TOP

想知係吾係好鬼易壞

有冇用家講下

回覆 引用 TOP

除咗平好似冇乜賣點

捍衛言論/新聞自由

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nakadahk 於 2019-5-15 03:19 PM 發表

我見4K, 55吋PUD6683 好鬼平4千都吾使,係唔係超級伏黎

有冇用家用緊
聽聞佢 D App 超少和超廢

回覆 引用 TOP

Smart tv 不在乎佢自帶多少app的,只在乎用者識玩多少

引用:
原帖由 joelcs 於 2019-5-17 03:25 PM 發表

Smart tv 不在乎佢自帶多少app的,只在乎用者識玩多少
佢個 Browser 都好廢.........可以玩乜 ?

回覆 引用 TOP

智能電視有乜玩,點樣玩....我教到累了,ching自己看下我的舊回復吧

引用:
原帖由 joelcs 於 2019-5-17 04:38 PM 發表

智能電視有乜玩,點樣玩....我教到累了,ching自己看下我的舊回復吧
純粹想知順唔順同易吾易壞
吾好買左返去未過保又要叫人黎整

引用:
原帖由 nakadahk 於 2019-5-17 06:36 PM 發表

純粹想知順唔順同易吾易壞
吾好買左返去未過保又要叫人黎整
真係要三思

回覆 引用 TOP

一分錢 一分貨,又要馬兒好 又要馬兒不吃草,如果怕,可以買名牌,貴D.
冇$就要食碟頭飯,有$福臨門。

世事不會盡如人意,是人就有失敗的時候,所以你要學會耐心等待,等到你內心足夠強大,等到有一天你不再受制於人,等到天時、地利、人和。
想買比老人家用,真係好抵。

引用:
原帖由 hammerdis 於 2019-5-17 08:33 PM 發表

想買比老人家用,真係好抵。
我認為冇問題,三年保養。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nakadahk 於 2019-5-15 03:19 PM 發表

有冇用家用緊
我部47"有2次不能开機,都係過咗保養!第一次整過千,第二次唔q整

引用:
原帖由 moneycomecome 於 2019-5-17 08:27 PM 發表
一分錢 一分貨,又要馬兒好 又要馬兒不吃草,如果怕,可以買名牌,貴D.
冇$就要食碟頭飯,有$福臨門。
就係見入 三叔L 豬d 人都未過保就有事,所以先問,如果反正大家都係舊款又平d冇乜問題只係畫質吾係咁正(吾係追完美畫質),都係用黎睇tbb 打下ps4 有時睇Netflix,主要想張架舊機47吋放去第二到用,屋企用架再大d 55吋,如果以前d 電視就吾使点揀,是旦一架都耐用,而家個d 好似吾多似,見人買高階一樣中招

回覆 引用 TOP

21 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。