• 瀏覽: 7,592
  • 回覆: 40
  • 追帖: 1
做乜呢度開親Po 咁少成功例子, 咁多失敗例子..  

熱賣及精選
引用:
原帖由 Jasonszeto0903 於 2019-5-15 03:16 PM 發表

同一個專輯
請問是甚麼file?

引用:
原帖由 ip_csl 於 2019-5-15 05:16 PM 發表

請問是甚麼file?
flac dsf wav都有試過 都有時會磁一聲

回覆 引用 TOP

應該係firmware既問題 因為都唔係首首歌係咁 有時同一首歌㩒上一首下一首來來回回試 有時有磁一聲 有時冇

有無試過用另一張 SD card

引用:
原帖由 ip_csl 於 2019-5-15 05:33 PM 發表

有無試過用另一張 SD card
頭先上代理到試佢部機用佢嗰張咔都係咁😪

引用:
原帖由 Jasonszeto0903 於 2019-5-15 05:34 PM 發表

頭先上代理到試佢部機用佢嗰張咔都係咁😪
請問用甚麼耳機和線i?

引用:
原帖由 ip_csl 於 2019-5-15 05:47 PM 發表

請問用甚麼耳機和線i?
ten5 ORB ultimate線材 但代理都借咗一對耳機比我試 代理自己又用自己耳機試 都有相同情況 喺我同佢部墨菊都會轉歌時有聲

引用:
原帖由 Jasonszeto0903 於 2019-5-15 05:50 PM 發表

ten5 ORB ultimate線材 但代理都借咗一對耳機比我試 代理自己又用自己耳機試 都有相同情況 喺我同佢部墨菊都會轉歌時有聲
等我回到家再試試先先!

回覆 引用 TOP

墨菊有無得洗機 or 重設系統 
如果有, 可以一試~

[img][/img]
引用:
原帖由 ShunNitta 於 2019-5-15 07:51 PM 發表

墨菊有無得洗機 or 重設系統 
如果有, 可以一試~
試咗喇 情況一樣😪

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Jasonszeto0903 於 2019-5-15 05:29 PM 發表

應該係firmware既問題 因為都唔係首首歌係咁 有時同一首歌㩒上一首下一首來來回回試 有時有磁一聲 有時冇
啲大陸機成日都有啲小問題,dx150 都係有呢個問題, 佢仲要唔係好暢順, 所以都係轉咗用r6

回覆 引用 TOP

剛認真試了一小時,並無發現你說的問題.

引用:
原帖由 ip_csl 於 2019-5-18 03:00 PM 發表

剛認真試了一小時,並無發現你說的問題.
唉 代理仲未覆 唔知點好

引用:
原帖由 Jasonszeto0903 於 2019-5-18 05:10 PM 發表

唉 代理仲未覆 唔知點好
有無去傳真去消委會, cc 生果,西方日報開 file 投訴.. 你係消費者播...

俾著你做店員, 唔收到投訴既, 俾你都懶懶閒 關人啦.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]