Sony 套餐優惠黑磚+M9 買萬五

Sony 套餐優惠黑磚+M9 買萬五 E-mail 此主題給朋友

都好似幾抵喎

熱賣及精選
引用:
原帖由 小霖大大 於 2019-5-4 09:51 PM 發表

都好似幾抵喎
有幾抵?(街價現金都買到,黑磚$7800,M9$7200),比官網套裝價仲平了$499!

另外
黑磚出左幾年
係時候出下一部手部dap了
藍芽無5.0
無type c line out
無防水

阿仙奴忠實球迷
希望阿記係阿聯球場捧上聯賽錦標
引用:
原帖由 十九八 於 2019-5-4 10:22 PM 發表

另外
黑磚出左幾年
藍芽無5.0
無防水
請問那部dap有防水?

引用:
原帖由 十九八 於 2019-5-4 10:22 PM 發表

另外
黑磚出左幾年
藍芽無5.0
無防水
提到防水呢家野, 真係眼前一亮.. 我D 機仔, 要換運放就連蓋都拆埋.. 真係落雨被雨 Pit 到都死..

另外 M9 原來試真章,用大力推係推唔起 D bass, 變左薄聲怪.. 可以certified

大黑+M9, 買邊個,伏邊個..

引用:
原帖由 ip_csl 於 2019-5-4 10:31 PM 發表

請問那部dap有防水?
當手機可以防水
Dap又點會唔得呢
你記住防水手機係sony強項

阿仙奴忠實球迷
引用:
原帖由 十九八 於 2019-5-4 11:12 PM 發表

當手機可以防水
Dap又點會唔得呢
如果有四歲小朋友因為食mum mum 整污嘈巨磚,

又神力到拎到 巨磚去洗手盤水喉下加梘液 洗三分鍾洗番乾淨又著得番機,

應該會係全世界 youtube 爆紅..  

引用:
原帖由 kzzstzst 於 2019-5-4 11:38 PM 發表

如果有四歲小朋友因為食mum mum 整污嘈巨磚,

又神力到拎到 巨磚去洗手盤水喉下加梘液 洗三分鍾洗番乾淨又著得番機,

應該會係全世界 youtube 爆紅..   ...
其實手機都係金屬同埋插口位加納米塗層防水
係dap的耳機插頭要特別就靚聲麻煩
技術上問題不大

阿仙奴忠實球迷
引用:
原帖由 十九八 於 2019-5-5 06:53 AM 發表

其實手機都係金屬同埋插口位加納米塗層防水
係dap的耳機插頭要特別就靚聲麻煩
技術上問題不大
查實m9 同 m7都係動鐵, 但係其他大推力機仔之下 m7 Ok, m9 唔得, 就真係只可說明, m9 應該係只配黑磚,金磚等自家機用..

引用:
原帖由 kzzstzst 於 2019-5-5 07:04 AM 發表

查實m9 同 m7都係動鐵, 但係其他大推力機仔之下 m7 Ok, m9 唔得, 就真係只可說明, m9 應該係只配黑磚,金磚等自家機用..
我用黑磚聽m9係好正的
我用開z7都接受到
佢唔適合加無源放大係好小事
係你先咁做

阿仙奴忠實球迷
引用:
原帖由 十九八 於 2019-5-5 08:20 AM 發表

我用黑磚聽m9係好正的
我用開z7都接受到
佢唔適合加無源放大係好小事
係你先咁做
只係反映, 無源前級先至係 試耳機必用既照妖鏡 .. 不過, 行得出街咁樣照妖法, 應該全世界只得我一條友咁做..

但m7 同 細z1r 好適合 , 應該話, 任何耳機都適合.. (已經用4.4 出)

就好似
聲菲爾DT6 - 一圈一鐵一壓電陶瓷

用無源前級去 瘦佬試一野, 簡直係不知所謂... 聲既大細, 得一半都無..

不過有時講得4.4 多 都覺得有D 想笑.. 因為有七成人仲係用3.5線.. 點樣插去大法玩4.4頭..  乜野年代呀..  

D 出廠既店主, default 整條4.4頭, 再加個 4.4轉3.5插, 咪好地地o羅. 生意都唔識做..

引用:
原帖由 ip_csl 於 2019-5-4 10:12 PM 發表

有幾抵?(街價現金都買到,黑磚$7800,M9$7200),比官網套裝價仲平了$499!
無錯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 十九八 於 2019-5-4 11:12 PM 發表

當手機可以防水
Dap又點會唔得呢
會唔會 好似 早前 華為 p30 咁 要特定情況下才可防水呀 ?

引用:
原帖由 齊齊玩 於 2019-5-5 08:29 PM 發表

會唔會 好似 早前 華為 p30 咁 要特定情況下才可防水呀 ?
就快 立法拉人映裙底。Hk 版  p30p 到時連相機都廢埋,只有 type c 插線聽歌。

廢事又俾 E班肺壇班 gmail  hacker 話我無去秒過 M9 同 大黑..  

附件

2019-05-06_003351.jpg(167.29 KB)

2019-5-6 12:39 AM

32 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。