Tipsy DUNMER夜精靈升級版

咁9 得閒. 有咩壓力咩. 有病就真

熱賣及精選
引用:
原帖由 suffocation 於 2019-5-7 11:21 AM 發表

用im50 比系音質上有何分別?
Dunmer人聲前D 分析力同Bass 彈性都優勝im50

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Lobo1717 於 7-5-2019 11:36 發表

咁9 得閒. 有咩壓力咩. 有病就真
病情鑒別:自大,自悲,作大,精神分裂,耳嗚..

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 suffocation 於 2019-5-7 11:21 AM 發表

用im50 比系音質上有何分別?
最早既出晒名雙重圈, 係 Technics  HV100 .. 當年有買黎聽過.. 但都唔夠Aiwa v99 專利長導管好..

因為雙重圈 多數會出現撞聲..

所以, 唔好買乜野耳機係 雙重圈..多鬼餘..

動圈單元係得既, 一野全頻好過..

咁對比ie800s呢?

生活令到我們忘記時間,但時間吾可以令我們忘記生活...
                                               BY CHI LAM

回覆 引用 TOP

明天去試, 請問邊倒有得試同買??

引用:
原帖由 pigmaster 於 2019-5-8 11:25 PM 發表

明天去試, 請問邊倒有得試同買??
星際三樓有Demo 試

展覽會個時買左隻有咪版 不過接位好鬆無咩留意最近一隻跌左出黎,
即刻走左去買番隻新版 老闆話有4.4升級線不過無DEMO 
睇左之前C兄評價 沖埋4.4升級線
等緊聽日同埋之前買落既PW LIMIT 條線比較下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 im50 於 2019-5-9 01:15 AM 發表

星際三樓有Demo 試
邊間

引用:
原帖由 iggn 於 2019-7-2 09:37 PM 發表

邊間
來來去去都係果幾間.  掛左係鋪最入面牆既左方牆身..  

最好係自己拎條 粗線MMCX頭 駁埋去試真d.  dap 要夠力推得起 K701 大手辦既就更好..

果間野如無記錯, 寒到連 8芯金寶粗線一條都無, 就好意思走去賣大法耳牛..

(不過唔好笑... TST 大法店都係無 金寶粗線 ..  個經理可以拖出店外被信徒鞭.. 不過我覺得係唔識音響既無知婦孺,走去果度做坐館揸旗 , 又叫行外管行內... )

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 iggn 於 2019-7-2 09:37 PM 發表

邊間
A字頭

回覆 引用 TOP

Dummer Pro 1圈2鐵,10月17日上市,淘仔有預售平200

回覆 引用 TOP

張相太過趕客, 老細太過白G.. 呢個品牌可以 blacklist ..

回覆 引用 TOP

唔知香港幾時有demo試

引用:
原帖由 kelvin99999 於 2019-10-15 02:49 PM 發表

唔知香港幾時有demo試
舊版星際有得試,  新版斷估將來有..

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。