註冊 登入

FiiO X5iii Firmware 問題

FiiO X5iii Firmware 問題 E-mail 此主題給朋友

有冇ching更新完部X5iii之後個wifi用唔倒?從新開機都冇用。

精選樓盤
引用:
原帖由 xixlc 於 2019-4-15 12:45 AM 發表

有冇ching更新完部X5iii之後個wifi用唔倒?從新開機都冇用。
WiFi嗰個開關灰咗click唔到?
有冇試過再重刷一次firmware?

引用:
原帖由 xixlc 於 2019-4-15 12:45 AM 發表

有Hi RES 金標, 應該用TF 卡黎load 歌..

裝返舊板本試下

引用:
原帖由 kzzstzst 於 2019-4-15 12:49 PM 發表

有Hi RES 金標, 應該用TF 卡黎load 歌..
有乜問題?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 fireball00 於 2019-4-15 02:17 PM 發表

裝返舊板本試下
好 一陣試試再update

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 133hk 於 2019-4-15 10:57 AM 發表

WiFi嗰個開關灰咗click唔到?
有冇試過再重刷一次firmware?
未試 一陣試下

引用:
原帖由 xixlc 於 2019-4-15 08:22 PM 發表

未試 一陣試下
你身為機主, 連代理電話都未知,
仲好意思走黎浪費版友時間..  唔通我地識整會同你整咩..

由2016 用Fiio HK朋友仔又係,  身為盟友都睇住人 自生自滅, 代理電話都唔俾個.. 世態炎涼...

引用:
原帖由 kzzstzst 於 2019-4-16 07:14 AM 發表

你身為機主, 連代理電話都未知,
仲好意思走黎浪費版友時間..  唔通我地識整會同你整咩..

由2016 用Fiio HK朋友仔又係,  身為盟友都睇住人 自生自滅, 代理電話都唔俾個.. 世態炎涼... ...
其實行貨標籤好細張,我覺得啲人冇留意到上面印住代理電話都好正常……

forum本身就係用嚟討論,關於DAP/耳機嘅一啲問題當然都可以上嚟forum討論,大家一齊睇下有咩方法自己搞得掂,咁咪唔使特登走去代理嗰度整囉。

至於咩“盟友”、“手手”……你有冇見過啲“手手”用背景板+補光燈+相機 自己影開箱?我就未見過,反而見到有啲“手手”直接搬其他評測人嘅圖扮寫開箱。

引用:
原帖由 133hk 於 2019-4-16 02:42 PM 發表

其實行貨標籤好細張,我覺得啲人冇留意到上面印住代理電話都好正常……

forum本身就係用嚟討論,關於DAP/耳機嘅一啲問題當然都可以上嚟forum討論,大家一齊睇下有咩方法自己搞得掂,咁咪唔使特登走去代理嗰度整囉。

至於咩“盟友”、“手手”……你有冇見過啲“手手”用背景板+補光燈+相機 自己影開箱?我就未見過,反而見到有啲“手手”直接搬其他評測人嘅圖扮寫開箱。
世態炎涼... 買Fiio 野都要我提, 又要扣我分.. 睇黎HK 2016年起班硬粉真係無乜存在價值...     

https://www.facebook.com/FiiOHK/

另 M11 都 RIP 啦.. 仲未更新咖.. 又想旨意我救人出火坑 ?   要史去買Fiio 既, 唔通唔俾佢史咩..  係話..  

地址我就唔知,  入到去落閘放九 就唔關我樹啦..

附件

2019-04-16_152504 fiio.png(339.62 KB)

2019-4-16 03:28 PM

2019-04-16_152504 fiio.png

引用:
原帖由 kzzstzst 於 2019-4-16 03:28 PM 發表

世態炎涼... 買Fiio 野都要我提, 又要扣我分.. 睇黎HK 2016年起班硬粉真係無乜存在價值...     

https://www.facebook.com/FiiOHK/

另 M11 都 RIP 啦.. 仲未更新咖.. 又想旨意我救人出火坑 ?   要史去買Fiio 既, 唔通唔俾佢史咩..  係話..  

地址我就唔知 ...
你都幾攪笑!落閘放九!咩年代呀😆😆😆
你唔去放人火都算偷笑👍🏻

回覆 引用 TOP

入到去落閘放九 ???

我只見到代理有人讚

你就似被人再放出來既狗亂咬人

附件

16-4-2019.jpg(34.64 KB)

2019-4-16 10:32 PM

引用:
原帖由 mrllllllll88 於 2019-4-16 10:32 PM 發表

入到去落閘放九 ???

我只見到代理有人讚

你就似被人再放出來既狗亂咬人
身為打手咁遲先出黎保護主子, 會俾主子打pet pet 咖..   , 遲到已經係犯下大錯..

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。