幾佰文耳機邊隻好?

幾佰文耳機邊隻好? E-mail 此主題給朋友

手機聽歌用

醉愛肥豬囝

熱賣及精選
如果女仔戴到平耳, 可以戴白色 314 高阻300 ohm 平耳,3.5頭,  百幾蚊, 秒晒所有5舊水以下任何單動圈.. 

引用:
原帖由 kzzstzst 於 2019-3-29 05:09 AM 發表

如果女仔戴到平耳, 可以戴白色 314 高阻300 ohm 平耳,3.5頭,  百幾蚊, 秒晒所有5舊水以下任何單動圈..  
咩牌子?

醉愛肥豬囝

引用:
原帖由 yeinlam 於 2019-3-29 06:44 PM 發表

咩牌子?
314平头塞 耳塞式耳机 300欧姆高阻耳机睡觉耳塞 镀银线耳机

逃佬搵..

專為大法小黑出果隻 平衡平耳已經無得買... 呢間高阻店又係唔旨左開單唔開單,  唔再出就唔再出..

引用:
原帖由 kzzstzst 於 2019-3-29 07:23 PM 發表

314平头塞 耳塞式耳机 300欧姆高阻耳机睡觉耳塞 镀银线耳机

逃佬搵..

專為大法小黑出果隻 平衡平耳已經無得買... 呢間高阻店又係唔旨左開單唔開單,  唔再出就唔再出.. ...
利申 小弟用yuin pk1, 150歐姆夠聽了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kzzstzst 於 2019-3-29 07:23 PM 發表

逃佬搵..

專為大法小黑出果隻 平衡平耳已經無得買... 呢間高阻店又係唔旨左開單唔開單,  唔再出就唔再出.. ...
咩手機推到300阻抗耳機

阿仙奴忠實球迷
希望阿記係阿聯球場捧上聯賽錦標

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽

附件

Screenshot_20190329-212016.jpg(128.22 KB)

2019-3-29 09:21 PM

引用:
原帖由 kzzstzst 於 2019-3-29 05:09 AM 發表

如果女仔戴到平耳, 可以戴白色 314 高阻300 ohm 平耳,3.5頭,  百幾蚊, 秒晒所有5舊水以下任何單動圈.. 
用手機,唔係家用枱機
點推到呀,發神經

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10
Ma750
手機岩用,幾百就有

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2019-3-29 09:34 PM 發表

用手機,唔係家用枱機
點推到呀,發神經
咩系推唔到?

醉愛肥豬囝

附件

2019-03-29_235305.png(202.34 KB)

2019-3-29 11:57 PM

附件

2019-03-30_000320.png(274.53 KB)

2019-3-30 12:05 AM

引用:
原帖由 yeinlam 於 2019-3-29 11:06 PM 發表

咩系推唔到?
手機用 平平地Final Audio嘅E系列(E1000/2000/3000)都可以,Kinera 嘅入門款都OK

回覆 引用 TOP

手機直推超高阻(>100Ω)耳機,純粹係玩自己,根本推唔郁(大聲≠推得郁),況且又唔係越高阻抗越好。
手機聽歌用我諗平平地喺淘佬買隻VSONIC VS3都得。另外宜家FiiO t貓旗艦店限時優惠,綠色版FiiO FH1賣298人仔,都幾抵玩。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kzzstzst 於 2019-3-29 11:50 PM 發表

三星手機3.5頭, 乜野叫推唔到 300 ohm 單動圈15.4mm 平耳.. 至多咪推唔盡..  無知婦孺,成世人用到未過300 ohm 就學人衣蛙鬼叫..

見#7 po 圖, 我先跟住 po..
最左邊既 有最右邊果隻 5,6成表現..
未聽過650ohm 高阻既, 唔該企埋一邊唔好阻住地球轉學人講高阻..
間店曾經出過 800 ohm 平耳, 不 ...
推唔盡仲教人把撚呀屎片王,出來柒少陣唔好扮專家,你玩開果堆垃圾我見到都唔開胃

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。