• 瀏覽: 44,821
  • 回覆: 65
  • 追帖: 3
大家會買IPAD9.7 定係新IPAD AIR10.5?

回覆 引用 TOP

投票項目 ( 單選 ) 參與人數 237

1. IPAD 9.7
2. 新IPAD AIR
有新買新,但 Air 2 都好夠用. 唔 up 住..

回覆 引用 TOP

同意有新就買新! 我之前同樣有AIR2, A8X我覺得連看討論區都慢

回覆 引用 TOP

iPad 一部用好耐,千其咪買舊野。

回覆 引用 TOP

買Wi-Fi版唔好買LTE 5G好快上市實用啲

回覆 引用 TOP

Mini2打柴了
買邊部好呀

我其他真係好唔願意同你分開,可以比時間大家冷靜一下嗎?
引用:
原帖由 RPATPAT 於 2019-3-27 10:28 AM 發表

Mini2打柴了
買邊部好呀
一定係最新嘅ipad Air, 個mon改闊左,又升埋cpu

引用:
原帖由 浚乂 於 2019-3-27 10:39 AM 發表

一定係最新嘅ipad Air, 個mon改闊左,又升埋cpu
Thx advice

我其他真係好唔願意同你分開,可以比時間大家冷靜一下嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 浚乂 於 2019-3-27 10:39 AM 發表

我都想換, 但唔知等唔待佢跌價先

引用:
原帖由 sistar19 於 2019-3-27 10:15 PM 發表

apple好難跌價,我諗住過幾日買

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sistar19 於 2019-3-27 10:15 PM 發表

上台呢?見3台有0機價plan 出左
仲有分同data送
https://ipad.three.com.hk/chi/home/index.html

回覆 引用 TOP

想問 iPad Air 10.5 個芒係咪 " 全平面貼合螢幕 ", 用緊部 2017 iPad 已經入咗塵 

引用:
原帖由 al009 於 2019-3-30 11:14 AM 發表

想問 iPad Air 10.5 個芒係咪 " 全平面貼合螢幕 ", 用緊部 2017 iPad 已經入咗塵 

回覆 引用 TOP

買air咁不如買pro

回覆 引用 TOP

pro 10.5

回覆 引用 TOP

主題標籤 #ipad
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]