• 瀏覽: 24,130
  • 回覆: 42
  • 追帖: 2
本來想呢個星期去星際試下隻M9 岩聽就買,但M11 剛剛出,是否應等下隻 M11 ?
我是新手唔係好識 M9 同 M11 有咩分別?

熱賣及精選
如果你想買行貨, 可能要等耐D
18號先係京東比訂預購, 21先比尾數&開始出貨~

[img][/img]
引用:
原帖由 ShunNitta 於 2019-3-16 07:50 PM 發表

如果你想買行貨, 可能要等耐D
18號先係京東比訂預購, 21先比尾數&開始出貨~
咁快極都要下個月頭?
但我身痕驚等唔到,除左M9 M11 想玩Moov 有咩好選擇?😄

回覆 引用 TOP

DEL

[img][/img]

回覆 引用 TOP

M11 有4.4平衡玩囉😂   不過真係使下 先知

CPU散熱:prolimatech Armageddon
Core i7-2600K,OC 4.0G
主機板  Asus P8Z68-V Pro
RAM:Corsair 4GX2 ddr3-1600 8-8-8-24     
顯示卡:技嘉GV-N570OC-13I
主系統和裝遊戲:   Corsair Force 3 SSD  120GB SATA3
牛:Cooler Master Silent Pro Gold 600W

回覆 引用 TOP

M11好多方面都好過M9,4493好過4490,M11處理器exynos 7872好過M9嘅exynos 7270,系統流暢度更加有保障(理論上)。

回覆 引用 TOP

M11 Android 係同X7II 一樣係開放任裝app, 冇速成輸入都可以裝, youtube chrome 都可以裝, 而M9係預裝app, 冇得去play store 下載app

回覆 引用 TOP

我覺得出咗M11就真係可以直接用來同R6pro比較,
重點真係想知M11會有幾好聲😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎😎

回覆 引用 TOP

聽日京東預購, 唔知有無師兄9衝~

[img][/img]
引用:
原帖由 ShunNitta 於 2019-3-17 11:14 AM 發表

我估吾洗預購掛,到時到貨一定有現貨?

引用:
原帖由 tommyyu94 於 2019-3-17 02:09 PM 發表

我估吾洗預購掛,到時到貨一定有現貨?
預購有著數喎~
人仔1蚊落訂, 埋單總數2899, 平D囉~ 有D野送囉~ 你可以上京東睇下~

[img][/img]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ShunNitta 於 2019-3-17 11:14 AM 發表

想衝, 但唔送香港.....

引用:
原帖由 puimanyip 於 2019-3-18 10:52 AM 發表

無得集運咩?
我無係京東買過野,唔知

[img][/img]

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 puimanyip 於 2019-3-18 10:52 AM 發表

驚東應該有得集運喎?

引用:
原帖由 133hk 於 2019-3-18 12:04 PM 發表

驚東應該有得集運喎?
搵內地親戚幫手

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]