[資訊及新聞轉貼] EOSR/RP 加購35mm F/1.8 優惠

EOSR/RP 加購35mm F/1.8 優惠 E-mail 此主題給朋友

支 35MM 變到更吸引

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
出街snapshot 其實用35 f1.8都已經夠

其實細鋪會唔會再平d?

引用:
原帖由 panpan22 於 2019-3-19 09:21 PM 發表

其實細鋪會唔會再平d?
mk萬x問過有得平, 又有接環, 卡, 電送

引用:
原帖由 ping00ping 於 2019-3-19 11:29 AM 發表

出街snapshot 其實用35 f1.8都已經夠
都係架, 影下街, 影下食物, 自拍下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 panpan22 於 2019-3-19 09:21 PM 發表

其實細鋪會唔會再平d?
但要問有無接環送, 有送可以用返CANON D 鏡啦

引用:
原帖由 Hugocheung369 於 2019-3-20 09:57 AM 發表

mk萬x問過有得平, 又有接環, 卡, 電送
即係萬x多D野送?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 losecontrol007 於 2019-3-22 10:41 AM 發表

但要問有無接環送, 有送可以用返CANON D 鏡啦
謝師兄, 呢樣一定要問, 我有朋友都用canon, 可以問佢借鏡

回覆 引用 TOP

有興趣,去睇下先...

回覆 引用 TOP

其實今年買機係咪最好?
見有 5 年升級計劃

買 iphone 預轉機都要買升級計劃, 但而家 EOS R系列唔洗

引用:
原帖由 010paul 於 2019-4-17 12:10 AM 發表

其實今年買機係咪最好?
見有 5 年升級計劃

買 iphone 預轉機都要買升級計劃, 但而家 EOS R系列唔洗
乜野5 年升級計劃???咩黎?

引用:
原帖由 penpenwan 於 2019-4-18 06:12 PM 發表

乜野5 年升級計劃???咩黎?
官網有寫, 即係黎緊5年入面預訂新系列EOS R都有9折
https://store.canon.com.hk/osp/c ... s/eos-r/5-year-plan

回覆 引用 TOP

Gimmick野
大家諗清楚啲
佢係以官方價作9折
依家啲機推出一頭半個月,係retail shop買都低過官方價9折啦

引用:
原帖由 jeffreywong1983 於 2019-4-22 01:26 PM 發表

Gimmick野
大家諗清楚啲
佢係以官方價作9折
依家啲機推出一頭半個月,係retail shop買都低過官方價9折啦
新出預訂通常仲要無鋪會減, 100都無添, 更何況9折?
但現實RP出左咁耐, retail shop百記都仲未做到9折....

引用:
原帖由 waikilo0704 於 2019-4-23 11:25 AM 發表

新出預訂通常仲要無鋪會減, 100都無添, 更何況9折?
但現實RP出左咁耐, retail shop百記都仲未做到9折....
預訂期當然無得減啦
但RP其實只係出左兩個月,真係出左「咁耐」?
我都無問過百記既價
但網上睇,一般retail price較貴既天祥,RP個價都已經低過官方價既9折啦,莫非網上既資料出錯?

33 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。