• 瀏覽: 13,495
  • 回覆: 40
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 GTR_34 於 2019-3-13 02:19 PM 發表
官網寫最小要煲200小時,但唔知到需唔需要4.4同3.5每邊分開煲200小時
必順要分開煲,不過我完全冇理個川3.5

金磚真係一部好機 希望可以用到10年以上 哈哈

買之前查唔查到出廠日期? 如果出廠太耐,電池都老化咁濟。

有無師兄知道金磚想加長保養要幾錢一年?

網上有傳金磚只及es9018而已, 仲有啲話pha-2a好過佢添, 講到咁衰唔通想佢跌價??

金磚下一代唔知幾時出呢?我想買金磚,但係諗宜家買兩年前既技術好似唔係好抵咁。

都系呢個價

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2019-3-13 10:59 PM 發表
包裝盒近Bar code 有製造日期

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2019-3-13 10:59 PM 發表
幾時出廠都唔關事
舊電都冇用過點會老化
但記得要剔電池維護唔好叉爆

引用:
原帖由 puimanyip 於 2019-3-12 05:03 PM 發表
請問而家 Sony WM1Z 金磚 現金價做緊幾多錢左右? 尋日問左都要$17,500, 有無平啲可以介紹? 謝謝大家!
dxa?

Yes

引用:
原帖由 taihap 於 2019-3-14 08:13 AM 發表
金磚下一代唔知幾時出呢?我想買金磚,但係諗宜家買兩年前既技術好似唔係好抵咁。
新機隨時上 3皮咪又係唔買住架姐
邊追倒咁貼

引用:
原帖由 CY_Alex 於 2019-3-14 03:51 PM 發表

幾時出廠都唔關事
舊電都冇用過點會老化
但記得要剔電池維護唔好叉爆
以前買手機會送一塊電,用個塊同唔用個塊,二年後一樣老化。

引用:
原帖由 taihap 於 2019-3-14 08:13 AM 發表
X2

試聽後岩聲就衝吧
想得太多搞好耐都未買到又少左時間聽歌同煲機了

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]