註冊 登入

求教各位師兄大姐,飛利蒲電視口碑如何?

求教各位師兄大姐,飛利蒲電視口碑如何? E-mail 此主題給朋友

見到個規格同價錢好ok 吓,問下各位知唔知有冇鑊氣?

附件

2019-2-9 10:12 PM

2019-2-9 10:12 PM

精選樓盤
Up

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 samson2009 於 2019-2-9 10:12 PM 發表

其實係topcon,雖然型號不同,相信改善不大...https://digital.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=27549444

回覆 引用 TOP

用到三年當賺左囉,
我部24吋,年幾就壞

升市莫估頂,跌市咪鬥氣

回覆 引用 TOP

Not bad, go ahead

Power tends to corrupt, and absolute power corrupts absolutely

Never attempt to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig.

人才有用不好用,

奴才好用没有用.

回覆 引用 TOP

Depend on your luck.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 samson2009 於 2019-2-9 10:12 PM 發表

前年買左部LG入門級6000蚊, 我唔玩靚野, 有得睇就OK
比得4千幾你買大廠好D, 大鋪D SALES話飛利, TOSHIBA果D已經唔係以前既質素
全部都代工做, 我本身都貪平想買呢D品牌, 後尾都係簡番LG, 始終品質好D
入門機有齊WIFI上網, 睇波大陸網冇難度, NOW tV根本唔需要裝
機入面已有YOUTUBE APP, 但唔係唔係行ANDROID的, 6千有找, 仲有千幾蚊贈品回番
SOUND BAR, 1000蚊Q, 樂信煮食鍋, 扣埋扣埋部機都係4千幾

引用:

你唔當佢係歐美廠標準當佢係大陸台灣牌子咁去睇就唔錯,比較起上來同Sony 三叔 LG果類差一班以上。

回覆 引用 TOP

引用:

舊時唔掂,依家唔錯

做得記者無個好人,砌生豬肉誤導市民

回覆 引用 TOP

想要生活好, ... ... ... ... ... !

回覆 引用 TOP

印牌機,非直屬飛利浦
完。

回覆 引用 TOP

是大陸買起飛仔
內貼牌做
香港topcon大陸買落黎做代理。

回覆 引用 TOP

電視依家有咩節目好睇?

最多打機睇片

同人比較黑位有幾黑彩色有幾鮮?

多餘

貴機一樣死底板死到7彩

日本又8k 16k

4k 求其買啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lankusa 於 2019-2-12 10:37 PM 發表

前年買左部LG入門級6000蚊, 我唔玩靚野, 有得睇就OK
比得4千幾你買大廠好D, 大鋪D SALES話飛利, TOSHIBA果D已經唔係以前既質素
全部都代工做, 我本身都貪平想買呢D品牌, 後尾都係簡番LG, 始終品質好D
入門機有齊WIFI上網, 睇波大陸網冇難度, NOW tV根本唔需要裝
機入面已有YOUTUBE APP, 但唔係唔係行ANDROID的, 6千有找, 仲有 ...
NEVER Korea

世事不會盡如人意,是人就有失敗的時候,所以你要學會耐心等待,等到你內心足夠強大,等到有一天你不再受制於人,等到天時、地利、人和。

回覆 引用 TOP

易壞

點解民煮國家咁多近親相交,特老土交靚女伊飯卡,老布薯交小布薯,克仔頓交老婆師奶莉,老杜腦多交小杜腦多,李光妖交李顯蟲,賓賓阿雞落交三世,它信交妹英綠,扑正希交扑緊惠,傻西用下腦啦民煮

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。