• 瀏覽: 4,140
  • 回覆: 11
錄影嘅電視係味得L豬 同三叔?
係咪要自己加硬碟?usb手指得唔得?
錄一集TVB嘅劇集一個鐘到大概要幾多mb?
錄完嘅檔案可唔可以搬去電腦播?

熱賣及精選
點解唔自己試下啫,呢啲嘢可能唔同牌子有唔同玩法。

引用:
原帖由 半夜幼稚的壽包 於 2018-11-11 10:15 AM 發表

電視錄影仲有Panasonic, 發展得最好, tv tuner靚, 要加USB硬碟, 唔可以搬 (版權)
size參考 EH59 (250gb) pg 21,
SP: 110小時
LP: 221小時
http://panasonic.ae/en/manuals/DMR-EH69.pdf

引用:
原帖由 gway 於 2018-11-11 11:00 AM 發表

點解唔自己試下啫,呢啲嘢可能唔同牌子有唔同玩法。
我都想呀,諗住買部錄影電視,但sales 都唔識答我呢d 問題,官網又唔見有寫,唯有上黎問各位ching

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 v369234 於 2018-11-11 11:57 AM 發表

電視錄影仲有Panasonic, 發展得最好, tv tuner靚, 要加USB硬碟, 唔可以搬 (版權)
size參考 EH59 (250gb) pg 21,
SP: 110小時
LP: 221小時
http://panasonic.ae/en/manuals/DMR-EH69.pdf ...
請問tv tuner 韓國牌子俾差幾多,可否講多少少,學下野
LP畫質低d,其實同SP比差幾多,分別明顯嗎?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 半夜幼稚的壽包 於 2018-11-11 10:15 AM 發表

Skyworth用手指錄,平靚正

用MYTV掃帚,乜仲要錄,就算唔用MYTV掃帚都可以上網睇

Bang

回覆 引用 TOP

都唔知電視錄影有乜咁可取。睇緊呢個台唔可以錄第個台。錄咗又放唔到係其他機睇。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 huddanzta 於 2018-11-12 08:58 AM 發表

呢個牌子都可以錄影?49-50吋有咩型號正?

回覆 引用 TOP

其實,集集都差唔多,高清 4G,標清2-2.5G

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 huddanzta 於 2018-11-12 08:58 AM 發表

leehoikong

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]