註冊 登入

星際DXA FITEAR升級334SR

星際DXA FITEAR升級334SR E-mail 此主題給朋友

小弟隻Fitear 334 嚮9月中落咗2500蚊訂,個sales 哥哥話大約3~4個星期拎得,而我fd同日嚮另外一間鋪都落咗order 升級334sr, 上2個星期已經到手enjoy緊,但係我果隻到而家都未有收到消息。

打電話去問,個條友好唔耐煩咁答:“我地check唔到架喎”。

想請教下各位大大我應該可以點做? 🙇🏻🙇🏻

感激不盡。

回覆 引用 TOP

精選樓盤
幫襯埋呢次以後唔幫, 旺角出哂名

回覆 引用 TOP

大舖係服務差啲

回覆 引用 TOP

其實吾係零售舖問題,係根本間舖都冇得幫你問
玩得內嘅都知,日本fitea公司岀名係甘,啲日本仔做嘢係好有原則好有態度。
你俾左$,就幫你做,冇得問,冇得吹
有時好采快嘅可能1-2個月,撞正日本仔啲紅假,3-4個月都有機會, 歐洲CM啲大廠再內都有

少年你太天真了
俾須山撚狗是常識
BTW, 吹多兩吹 可能直接俾番reject你 唔做你

呢間d態度不嬲都差,入去玩完佢d display都唔會幫襯佢地

回覆 引用 TOP

點解要幫襯佢,呢間服務出名差。

傳聞話熊仔頭logo嗰間係快d派貨, 不過應該係賣得最貴
你都俾左錢唯有等啦

引用:
原帖由 svs 於 2018-11-5 07:38 PM 發表

點解要幫襯佢,呢間服務出名差。
無計,本身隻334係佢度買,升級要去返佢度,btw 買334果陣又算快 唔洗一個月就到  

估唔到佢今次咁啱 🤷🏻‍♂️
真係聞名不如瀨野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wai903 於 2018-11-5 09:43 PM 發表

傳聞話熊仔頭logo嗰間係快d派貨, 不過應該係賣得最貴
你都俾左錢唯有等啦
係呀,我fd就係熊仔度買,而家d 熱門product 熊仔個價仲低過DXA.  不過熊仔開始人多,serve唔切

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Ctrl_F5 於 2018-11-5 05:45 PM 發表

其實吾係零售舖問題,係根本間舖都冇得幫你問
玩得內嘅都知,日本fitea公司岀名係甘,啲日本仔做嘢係好有原則好有態度。
你俾左$,就幫你做,冇得問,冇得吹
有時好采快嘅可能1-2個月,撞正日本仔啲紅假,3-4個月都有機會, 歐洲CM啲大廠再內都有 ...
Thanks爸打,其實我都有心理準備 🤷🏻‍♂️ 只係想博下有無d例外既case 等爸打們教下路咁

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sumcat888-03 於 2018-11-5 05:48 PM 發表

少年你太天真了
俾須山撚狗是常識
BTW, 吹多兩吹 可能直接俾番reject你 唔做你
本身我都諗住sd mail去須山問,諗諗下都係怕爸打講既情況出現,  轉咗肽打去DXA問算 🤷🏻‍♂️

回覆 引用 TOP

Fitear 係咁乞人憎架啦

隨時唔關DXA事
我訂對Aya嗰陣
足足等咗三個半月
問熊仔都冇用

我隻335refit等左6個月

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CY_Alex 於 2018-11-6 02:48 AM 發表

Fitear 係咁乞人憎架啦

隨時唔關DXA事
我訂對Aya嗰陣
足足等咗三個半月
問熊仔都冇用
但係條友既態度非常差
另外女果個起碼會扮下野幫我check

回覆 引用 TOP

19 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。