註冊 登入

提醒收二手仙女無單要小心

提醒收二手仙女無單要小心 E-mail 此主題給朋友

小心買到假貨,便宜莫貪,前幾日已見到dc三千幾成交,咩單盒都無

附件

2018-7-10 11:48 AM

所有campfire產品冇盒都不需要考慮

熱門搜尋: 激光脫毛 假髮 頭髮稀疏 腋下脫毛 永久脫毛
哇哇哇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cyrusp 於 2018-7-10 11:48 AM 發表

小心買到假貨,便宜莫貪,前幾日已見到dc三千幾成交,咩單盒都無
幾時轉左例, 又可以講二手, 又可以sell 逃bo.  

呢個唔係我認識既香港。   

引用:
原帖由 kzzstzst 於 2018-7-10 12:59 PM 發表

幾時轉左例, 又可以講二手, 又可以sell 逃bo.  

呢個唔係我認識既香港。   
抽得靚👍🏼

回覆 引用 TOP

如違規歡迎刪帖,最驚啲人一路話好聽原來聽緊淘寶野就尷尬啦

Sennheiser shuer 多假貨  AKG K3003又係多假貨  估唔到綠仙女都有假貨😂

引用:
原帖由 cyrusp 於 2018-7-10 11:48 AM 發表

kz?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cyrusp 於 2018-7-10 04:23 PM 發表

e道d人好大機會係咁既情況,因為佢地睇價錢做人

淘寶的肯定是假吐?有人有錢試買嗎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cyrusp 於 2018-7-10 04:23 PM 發表

D人係要穩嘢來講,條友一排冇死出來9up,而家又上返水就來個版度刷存在感....留名等睇佢呢個號幾時又禁埋,佢仲有個帳號iiiepc應該唔會好長命

回覆 引用 TOP

圖佬你跟番上海圆声带音频馆個價做參考, 實無死錯人

人地香港落基佬係呢間舖賣出好多野啦

回覆 引用 TOP

唔係話淘寶全假,只係多左好多所謂廠貨流出,平一大節混水摸魚,咩k3003, 535,846,ie80,800個啲就唔洗講啦明賣彷復刻你都吹佢唔漲,自己貪平領野無問題,唔好害到人就得

回覆 引用 TOP

今年新年前!淘有隻jvc   HA-FXT200   買hk150 
有無人…入過…有無中毒

回覆 引用 TOP

感謝提醒,如果跌錢當然肉赤,但若然被唱雙簧老千昆,做水魚自專心受損,又冇仇報就唔係幾好啦。
唔知會唔會有 D 黑店,二手殘貨化個靚粧,當新貨賣,求其九折,從中牟取暴利?唔知點分辨真假仙女呢?定係去CA 個主壇,網購更安全?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hohehai 於 2018-7-10 05:05 PM 發表

Sennheiser shuer 多假貨  AKG K3003又係多假貨  估唔到綠仙女都有假貨😂
用CMC車床好易做到個外売,噴綠色漆亦冇難度,之後再加五動鐵單元都好簡單。

熱門搜尋: 信用卡迎新禮品 貸款 保險公司 創業基金 按揭計算機 財務
 33 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。