• 瀏覽: 2,452
  • 回覆: 14
想問有冇人知在哪處收相機,  如是canon會收幾多

熱賣及精選
引用:
原帖由 半夜長長鞋抽 於 2018-4-10 12:00 PM 發表

想問有冇人知在哪處收相機,  如是canon會收幾多
新款機,甘快放,效能差????  (星際有收機,但压儥)

引用:
原帖由 tonytse222 於 2018-4-10 12:11 PM 發表

新款機,甘快放,效能差????  (星際有收機,但压儥)
因為部機電源出左事,你知唔知大約收幾多

引用:
原帖由 半夜長長鞋抽 於 2018-4-10 12:14 PM 發表

因為部機電源出左事,你知唔知大約收幾多
吾知,若有壞更加不值錢,佢地當零件回收
http://www.simcity.com.hk/shops.php

回覆 引用 TOP

新出果部? 咁快壞? 不如整左佢啦

回覆 引用 TOP

出左好似冇一年喎。唔係仲有保養咩?唔拎去整?

引用:
原帖由 一招收你皮 於 2018-4-10 06:15 PM 發表

出左好似冇一年喎。唔係仲有保養咩?唔拎去整?
曪左去維修話係人為要去總廠換零件,但係甘易

引用:
原帖由 半夜長長鞋抽 於 2018-4-10 06:17 PM 發表

曪左去維修話係人為要去總廠換零件,但係甘易
點人為?
有圖嗎?

引用:
原帖由 一招收你皮 於 2018-4-10 06:18 PM 發表

點人為?
有圖嗎?
冇  他講係電池感應唔到,話嗰位係100%人為唔幫我換部新,要囉去總行再檢查

引用:
原帖由 半夜長長鞋抽 於 2018-4-10 06:24 PM 發表

冇  他講係電池感應唔到,話嗰位係100%人為唔幫我換部新,要囉去總行再檢查
影張相黎睇睇。。
正常c記cs好小會咁決絕。除非好明顯。。如你用野了過電池位。。有勁明顯痕跡

引用:
原帖由 一招收你皮 於 2018-4-10 06:28 PM 發表

影張相黎睇睇。。
正常c記cs好小會咁決絕。除非好明顯。。如你用野了過電池位。。有勁明顯痕跡
冇用野整過,一口話係人為做, 比唔到你睇 我已囉左去維修

回覆 引用 TOP

c記好少咁差... 今次真黑仔喎

引用:
原帖由 hakuton3 於 2018-4-10 06:34 PM 發表

照計好少壞,m50個入電池位又冇改動過,都係沿用m1,m2,m3,m5,m6,m100咁多代個設計,而LP-E12電池又係舊嘢,真係咁神奇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hakuton3 於 2018-4-10 06:34 PM 發表

係囉。。所以我都想知點壞法。。

回覆 引用 TOP

有冇人知Canon G11 收幾錢

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]