• 瀏覽: 10,129
  • 回覆: 13
  • 追帖: 1
想買二手iPad mini4,想問一下大家,有無師兄用緊!如果用mini4,會唔會好慢!好卡!

引用:
原帖由 智賢智遠的爸爸 於 2022-1-20 11:59 AM 發表
想買二手iPad mini4,想問一下大家,有無師兄用緊!如果用mini4,會唔會好慢!好卡!
點解唔買mini 5?差一代好過差2化喎

引用:
原帖由 智賢智遠的爸爸 於 2022-1-20 11:59 AM 發表
我女兒用緊 ios12.4開某些app好慢,不敢升ios15

我用緊ipad mini4 ,但自從升左 ipadOs 15 後就卡到飛起,我都覺得現在買都係mini5 好D。

引用:
買新D 較好, MINI5 都係2千五左右, MINI 4 就千零蚊.

買最新mini啦,或者最近ipad。64GB都唔太貴。但肯定好好多。

Mini 5

引用:
原帖由 智賢智遠的爸爸 於 2022-1-20 11:59 發表
唔會慢

買新款ipad mini5 啦。

不要買太舊。好快更新唔到用唔到

引用:
睇你用咩app, 一般都應付到.
要打勁game/剪片梗要買新啦.

btw都係偏向唔建議買, 都出咗7年, 好快OS更新無佢份, 唔值.

mini 4 2015年出,到2022仲買?

官網有 mini5 翻新機

主題標籤 #ipad
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]