• 瀏覽: 2,356
  • 回覆: 12
想問下各位大大, 呢部機推力夠唔夠,因為小弟想買, 因為出面唔係太多人玩呢部機, 所以問下大家意見?thanks !

引用:
原帖由 明日小神 於 2022-1-14 08:58 PM 發表
想問下各位大大, 呢部機推力夠唔夠,因為小弟想買, 因為出面唔係太多人玩呢部機, 所以問下大家意見?thanks !
用咩耳機?

推一般耳機仔夠力有餘~

引用:
原帖由 kaleong1981 於 2022-1-15 12:19 AM 發表
推一般耳機仔夠力有餘~
Thanks !

推力一般耳機都足夠,但建議自己試清楚好D.

引用:
原帖由 kaleong1981 於 2022-1-15 12:19 AM 發表
推一般耳機仔夠力有餘~
想搭單問下師兄, 如果聽慢歌人聲, 呢部定釱菊好?

引用:
原帖由 wykhku88 於 2022-1-15 03:50 PM 發表

想搭單問下師兄, 如果聽慢歌人聲, 呢部定釱菊好?
其實都要睇夾乜耳機來聽人聲,同埋2000T有膽模式同混合模式會比起鈦菊暖聲底,但純計人聲結像的話我個人認為鈦菊優勝D!

引用:
原帖由 kaleong1981 於 2022-1-15 04:41 PM 發表

其實都要睇夾乜耳機來聽人聲,同埋2000T有膽模式同混合模式會比起鈦菊暖聲底,但純計人聲結像的話我個人認為鈦菊優勝D!
耳機我用緊大魔王!

引用:
原帖由 wykhku88 於 2022-1-15 04:42 PM 發表

耳機我用緊大魔王!
如果係配大魔王,你都係直接買sp2000或者鈦菊把啦!2000T發揮唔盡耳機,人聲結像,尾音同樂器線條感明顯較差

引用:
原帖由 kaleong1981 於 2022-1-15 04:47 PM 發表

如果係配大魔王,你都係直接買sp2000或者鈦菊把啦!2000T發揮唔盡耳機,人聲結像,尾音同樂器線條感明顯較差
收到! 唔該師兄!

引用:
原帖由 kaleong1981 於 2022-1-15 04:47 PM 發表

Shanling M9都係用4499,都可以考慮.而且有齊2.5/3.5同4.4

引用:

師兄有冇玩過 P6pro?

引用:
原帖由 wykhku88 於 2022-1-16 12:11 PM 發表

師兄有冇玩過 P6pro?
冇~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]