• 瀏覽: 1,172
  • 回覆: 9
咁岩去商場問下信用卡優惠, 個服務台小姐話其實要商場優惠
唔好揀 apple 專門店, 叫我去Wilson, 中原, CSL 問下
話睇其他客都係咁樣拎最多著數 ,咁咪去周圍問下
CSL個度係最平10.9寸iPad Air Wifi+流動網絡64GB= $4999, 估唔到行毚幾步平成800蚊
真心多謝個CS 教路, 仲要有信用卡消費既餐飲券回贈$200
最好就係咁, 多幾間減價搶客, 就係我地最受惠!

熱賣及精選
Ipad air 64 wifi $4799
你講錯吖?

引用:
原帖由 AuntieG 於 2021-7-20 06:25 PM 發表

咁岩去商場問下信用卡優惠, 個服務台小姐話其實要商場優惠
唔好揀 apple 專門店, 叫我去Wilson, 中原, CSL 問下
話睇其他客都係咁樣拎最多著數 ,咁咪去周圍問下
CSL個度係最平10.9寸iPad Air Wifi+64GB= $4999, 估唔到行毚幾步平成800蚊
真心多謝個CS 教路, 仲要有信用卡消費既餐飲券回贈$200
最好就係咁, 多幾間減價搶客, 就係我地 ...
使乜幫襯佢,原價都係$4799,仲要硬食$200回贈

有埋wifi + 流動數據要$5799, 樓主個價平官網成$1000
真係抵wo!!!!

引用:
原帖由 満大人 於 2021-7-21 01:58 PM 發表

Ipad air 64 wifi $4799
你講錯吖?
原價要$5799, 有埋流動數據呀,
所以真係抵! 出面淨wifi 添
我用得好開心

引用:
原帖由 正到一個點 於 2021-7-22 08:02 PM 發表

有埋wifi + 流動數據要$5799, 樓主個價平官網成$1000
真係抵wo!!!!
係呀, 執到好野, 依家日日都拎黎煲劇
出路遇貴人, 要買ipad air 記得要周圍問下人
今次覺得自己精明左好開心

引用:
原帖由 AuntieG 於 2021-7-22 08:04 PM 發表

原價要$5799, 有埋流動數據呀,
所以真係抵! 出面淨wifi 添
我用得好開心
係LTE 版,你寫wifi 版

引用:
原帖由 満大人 於 2021-7-22 08:06 PM 發表

係LTE 版,你寫wifi 版
太開心, 唔係唔講, 講漏左 拎1000蚊買支apple pencil先

引用:
原帖由 AuntieG 於 2021-7-22 08:07 PM 發表

太開心, 唔係唔講, 講漏左 拎1000蚊買支apple pencil先
我等九月出新版等到頸都長

係咪要簽約呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]