• 瀏覽: 4,896
  • 回覆: 42
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 國Mate40pro 於 2021-7-22 03:33 PM 發表

魔獸先啱
我都系用魔獸又平又抵用,性價比高,壞咗都吾肉痛,記住線長吾好過四米,否則信號減弱

熱賣及精選
引用:
原帖由 jelly 於 2021-7-22 03:55 PM 發表

我都系用魔獸又平又抵用,性價比高,壞咗都吾肉痛,記住線長吾好過四米,否則信號減弱
我三條都有:

1. 魔獸。。。粗用(通常連埋部Z9x攞去毒d波友)
2. 怪獸。。。天龍去電視(個人比較過畫面係靚d)
3. 天霸。。。Z9x 去天龍(個人比較過聲音方面係好過怪默)

而家就等緊芝杜出個平價版影音分家。。。到時就可以直去電視

引用:
原帖由 teddy2485 於 2021-7-22 05:25 PM 發表

我三條都有:

3. 天霸。。。Z9x 去天龍(個人比較過聲音方面係好過怪默)

😍

引用:
原帖由 teddy2485 於 2021-7-22 05:25 PM 發表

我三條都有:

影音分家,乜東東

引用:

我三條都有:

都幾多人用天龍,我自己都系,不過我想你換電視多啲

引用:
原帖由 jelly 於 2021-7-22 06:24 PM 發表

影音分家,乜東東
兩個hdmi 出囉

而家Z9x 只有一個。。。。所以要先去天龍再去電視

有兩個就直接去天龍及電視

引用:
原帖由 jelly 於 2021-7-22 06:26 PM 發表

都幾多人用天龍,我自己都系,不過我想你換電視多啲
我都未機會分辨倒DV 同 hdr 有咩分別⋯⋯🤷🏻‍♂️

況且A90j 又咁貴。。。。等佢跌下先囉

我都預左部7000g 睇三丶四年之麻。。。🤣
到時送比人都好吖

題外話。。。8k 兄呢期巧似玩緊LG 吖。。。。🤣

引用:
原帖由 teddy2485 於 2021-7-22 07:02 PM 發表

兩個hdmi 出囉

而家Z9x 只有一個。。。。所以要先去天龍再去電視

有兩個就直接去天龍及電視
點解吾用一條線去天龍,再去電視

引用:
原帖由 teddy2485 於 2021-7-22 07:05 PM 發表

我都未機會分辨倒DV 同 hdr 有咩分別⋯⋯🤷🏻‍♂️

況且A90j 又咁貴。。。。等佢跌下先囉

我都預左部7000g 睇三丶四年之麻。。。🤣
到時送比人都好吖

題外話。。。8k 兄呢期巧似玩緊LG 吖。。。。🤣
8k 兄,會吾會出咗事,佢好多個月都冇打過部xbox

引用:
原帖由 jelly 於 2021-7-22 07:36 PM 發表

點解吾用一條線去天龍,再去電視
我比較過了。。。z9x 直去電視個畫面係靚過經天龍再去電視唄

引用:
原帖由 jelly 於 2021-7-22 07:37 PM 發表

8k 兄,會吾會出咗事,佢好多個月都冇打過部xbox
矛事。。。。企呢排有出現係浦柒碌果度吖

引用:
原帖由 teddy2485 於 2021-7-22 09:04 PM 發表

我比較過了。。。z9x 直去電視個畫面係靚過經天龍再去電視唄
你再arc返去部天龍?

引用:
原帖由 teddy2485 於 2021-7-22 09:06 PM 發表

矛事。。。。企呢排有出現係浦柒碌果度吖
系咪真系佢架,佢冇上香討咁耐,就冇玩xsx咁耐,有啲怪

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]