• 瀏覽: 10,975
  • 回覆: 25
引用:
原帖由 kwonglo 於 2020-11-22 07:08 PM 發表

我對綠仙女用了年半就變了熟女,完成冇了仙女果種高音的特性,請問各位仙女用家們,有冇這種情況出現?
我就拿了去 ECT 差不多兩個月了,希望拿回來熟女變番仙女啦!
舊版仙女?

熱賣及精選
引用:
原帖由 andrewfiren 於 2020-11-22 08:04 PM 發表

舊版仙女?
是 2019 年版

引用:
原帖由 kwonglo 於 2020-11-22 08:18 PM 發表

是 2019 年版
會唔會係聽厭左, 想尋求新刺激?!

引用:
原帖由 andrewfiren 於 2020-11-22 08:21 PM 發表

會唔會係聽厭左, 想尋求新刺激?! https://digital.discuss.com.hk/images/smilies/default/lol.gif

ECT 職員講用耐左就會唔同之前的聲,但我心諗都唔會相差咁遠,因還有保,所以都是寄番去 check 下!

引用:
原帖由 kwonglo 於 2020-11-22 08:32 PM 發表

ECT 職員講用耐左就會唔同之前的聲,但我心諗都唔會相差咁遠,因還有保,所以都是寄番去 check 下!
咁佢都肯同你 check 算係咁!

Vega 2020如果比夠力佢, 係完全兩個世界!

仙女回來了,是一對全新的綠仙女,ECT 張單寫失去了高音,換一對新。
代理做得幾好,有問題就換。

經過今次後,我叫了朋友們最好不要買用了一段時間的二手耳機,除非好熟悉對耳機的聲底,唔係變了聲都唔覺,特別是多動鐵單元的耳機!

附件

20201125_180620.jpg(86.83 KB)

2020-11-25 07:09 PM

引用:
原帖由 kwonglo 於 2020-11-25 07:09 PM 發表

仙女回來了,是一對全新的綠仙女,ECT 張單寫失去了高音,換一對新。

經過今次後,我叫了朋友們最好不要買用了一段時間的二手耳機,除非好熟悉對耳機的聲底,唔係變了聲都唔覺,特別是多動鐵單元的耳機!
nice
恭喜師兄

引用:
原帖由 kwonglo 於 2020-11-25 07:09 PM 發表

正常咁用 都死單元?

引用:
原帖由 Ilovefrogman 於 2020-11-27 02:35 AM 發表

正常咁用 都死單元?
當自己唔好彩啦!不過有兩年保都算係咁!
希望新果對冇問題。

人妻

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]