• 瀏覽: 2,160
  • 回覆: 24
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 超神人 於 2020-7-21 06:27 AM 發表

你部機有光纖輸入就得
師兄,請問呢個是否光纖輸入喔? 🙏

附件

Screenshot_20200721-212856_Gallery.jpg(156.32 KB)

2020-7-21 09:30 PM

熱賣及精選
引用:
原帖由 xilef12 於 2020-7-21 09:30 PM 發表

師兄,請問呢個是否光纖輸入喔? 🙏
係 只要買條光纖就得

我剛買左Q70T蘇寧賣緊4580蚊3.1.2有Dolby Atoms,加多900蚊有埋對wireless後置,睇戲聽歌一步到位,之前好期待香港出Q70R但2020先有,所以出左一陣等佢減價就買,畢竟有Atoms既soundbar仲要有埋subwoofer,佢個性價比最高

引用:
原帖由 milelee 於 2020-7-22 12:03 PM 發表

我剛買左Q70T蘇寧賣緊4580蚊3.1.2有Dolby Atoms,加多900蚊有埋對wireless後置,睇戲聽歌一步到位,之前好期待香港出Q70R但2020先有,所以出左一陣等佢減價就買,畢竟有Atoms既soundbar仲要有埋subwoofer,佢個性價比最高 ...
good deal. 係咪冇咗Harman Kardon个logo?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 milelee 於 2020-7-22 12:03 PM 發表

我剛買左Q70T蘇寧賣緊4580蚊3.1.2有Dolby Atoms,加多900蚊有埋對wireless後置,睇戲聽歌一步到位,之前好期待香港出Q70R但2020先有,所以出左一陣等佢減價就買,畢竟有Atoms既soundbar仲要有埋subwoofer,佢個性價比最高 ...
我想問下...睇戲時人聲效果如何?會唔會音效聲大過人聲好多?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 超神人 於 2020-7-22 07:29 AM 發表

係 只要買條光纖就得
師兄,剛買左光纖線駁好了,無用到後置。其實咁樣駁,聲音係咪一定好過soundbar 呢?

附件

20200722_210153.jpg(194.88 KB)

2020-7-22 09:05 PM

引用:

師兄係咪用SAMSUNG電視? 佢個Q-Symphony好似幾正

引用:
原帖由 1234QWER 於 2020-7-23 04:47 PM 發表

師兄係咪用SAMSUNG電視? 佢個Q-Symphony好似幾正
之前買電視都係俾LG OLED 吸引咗 我相信用三星電視個效果會更好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 xilef12 於 2020-7-22 09:05 PM 發表

師兄,剛買左光纖線駁好了,無用到後置。其實咁樣駁,聲音係咪一定好過soundbar 呢?
換過D喇叭包你D聲 耳目一新添

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 xilef12 於 2020-7-22 09:05 PM 發表

有位就擺喇叭 soundbar主要作用系慳位同玩音效 除非你買d 中階soundbar
預算 都4-5千起

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]