• 瀏覽: 31,273
  • 回覆: 71
  • 追帖: 2
+4
引用:
原帖由 gogowatch 於 2020-7-5 10:24 PM 發表

瘋摘真係瘋瘋地

請問是否開機即直接睇到一般電視台? 家人年紀大, 太複雜唔識用, 未用過Android電視, 才有此問題, 怕要入menu再選擇先睇到電視。

引用:
原帖由 核心含情的樓奴 於 2020-7-6 08:58 PM 發表
請問是否開機即直接睇到一般電視台? 家人年紀大, 太複雜唔識用, 未用過Android電視, 才有此問題, 怕要入menu再選擇先睇到電視。
係........睇電視就等同一般電視機咁操作,好簡單

引用:
原帖由 核心含情的樓奴 於 2020-7-6 08:58 PM 發表
核兄,買左乜野電視俾屋企長者用呀

引用:
原帖由 酷東 於 2020-6-30 04:01 PM 發表
CHING 1萬蚊未到手WO!
https://www.yohohongkong.com/keyword/4k電視機

引用:
原帖由 輪皇 於 2021-10-28 08:56 PM 發表

https://www.yohohongkong.com/keyword/4k電視機
你介紹呢幾部飛仔電視確係 Smart TV ............ 但並唔係 Android TV

買黎托咩

我最近都買了部 TCL 32 寸無上網電視, OK 啦, 對得起依個價錢,

平價機都只得依一個選擇

引用:
原帖由 酷東 於 2020-6-30 04:27 PM 發表
我都想換電視,買3千-4千銀GA!
但我屋企老人家唔鍾意,要買8K-1萬銀GA!
佢話3千-4千銀邊睇得嫁
要買就買靚少少,我說服唔到佢換
我同佢講唔會壞?
佢唔聽我講
你老人家就識野

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 Aimaeda 於 2022-1-14 03:59 PM 發表

你老人家就識野
長者好有要求

引用:
原帖由 股市係我提款機 於 2022-1-14 02:38 PM 發表
我最近都買了部 TCL 32 寸無上網電視, OK 啦, 對得起依個價錢,

平價機都只得依一個選擇
睇迪迪泥 + 畫質都好掂

引用:
原帖由 空申飛 於 2020/6/30 16:52 發表

呢句啱聽,不過咁講啦,1 線產品質量係較有保證嘅,但我地呢啲窮鬼冇乜能力買貴野,所以平野啱我多 D
買平都要關心保固配套嘛。。。至少必須可以頂個三年駛用期,架機日後有麼冬瓜豆腐可以得到翌日整修,甚至換機。。。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]