• 瀏覽: 3,240
  • 回覆: 11
配cambridge audio cxa81唔知推唔推得起呢?
有意入手
同價位仲有咩喇叭/amp選擇

引用:
原帖由 床下白滑的羔羊 於 2020-2-7 03:46 PM 發表

配cambridge audio cxa81唔知推唔推得起呢?
有意入手
Dynaudio Excite X18 ( Made In Denmark ) + Marantz PM7000N

附件

Dynaudio-Excite-X18-Stand-6-Marantz-PM7000N.jpg(81.25 KB)

2020-2-8 09:29 AM

回覆 引用 TOP

ATC 7仔 唔易推得好!
我朋友用緊ATC 11 配 Sound Master部300B膽機玩。佢就話好好!

引用:
原帖由 dickylwk 於 2020-2-12 10:12 AM 發表

我朋友用緊ATC 11 配 Sound Master部300B膽機玩。佢就話好好!
300B 膽機 擺到係廳, 再加 7仔 鋼琴紅或黑色, 真係優美既絕配。 擺一世都無問題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dickylwk 於 2020-2-12 10:12 AM 發表

300B 膽機 擺到係廳, 再加 7仔 鋼琴紅或黑色, 真係優美既絕配。 擺一世都無問題

Rogers L3/5a , 横左少少, 同有面板 四個窿 ,衝程又唔夠深。 又無鋼琴漆 令仔 版

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 床下白滑的羔羊 於 7/2/2020 15:46 發表

有意入手
唔得,電流不足,要用100Wx2大電流機

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dickylwk 於 12/2/2020 10:12 發表

聽人聲小品可以,聽大少少動態的一定唔得

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

引用:
原帖由 chaolininin 於 2020-2-25 02:24 PM 發表

邊類形嘅動態?

回覆 引用 TOP

Del

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chaolininin 於 2020-2-25 02:24 PM 發表

喇叭聽人聲  至基本 就係中頻密度要足, 7仔算做到啦..  

有時我就係入去廚房聽歌, 由得係個廳既7仔係度 炸機  ..

一係就聽 mytvsuper D 老餅演唱會..

真係緊聽Hires 野, 就 肥Kann xlr out 聽 hires 平衡耳牛算...

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

七仔玩到 360 度 反轉再反轉...

回覆 引用 TOP

熱門主題
相關主題
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]