• 瀏覽: 11,941
  • 回覆: 44
  • 追帖: 5
個充電盒怪怪,時常冇電當滿電,充幾分鐘就自己停,最後要update個最新個firmware先正常番,依家再試多幾日先!

熱賣及精選
引用:
原帖由 wkming 於 2019-12-30 05:26 PM 發表

個充電盒怪怪,時常冇電當滿電,充幾分鐘就自己停,最後要update個最新個firmware先正常番,依家再試多幾日先!
請問音色得唔得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wkming 於 2019-12-30 05:26 PM 發表

我一开箱就update 左,好勁电力

回覆 引用 TOP

一開機已經叫我 update,  第一次 up  左成 20mins  都未停,膽粗粗開蓋再 update 過,第 2 次幾分鐘搞惦。。。。base 太勁要系 eq  調低 d ....

回覆 引用 TOP

用左一個星期。好正。
音質唔錯。

用開Sony wm1a,   Camfire Andromeda,   Final Audio E5000.   Westone Bluetooth cable+AKG N40.   

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

想問下係咪可以用iphone 8個充電器(USB插頭)差電?

引用:
原帖由 ppooiiu 於 2020-1-2 10:40 AM 發表

想問下係咪可以用iphone 8個充電器(USB插頭)差電?
可以

回覆 引用 TOP

thx

回覆 引用 TOP

買左唔夠一個月。。已經出現右邊聽一陣無曬聲。。。。。要拎上維修部了。。。未買既人諗清楚。。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hliu2888 於 2019-12-27 10:31 AM 發表

夠長氣,用極都有電;4咪係勁,通话堅係好;入耳舒服,訓教用側睡有少少頂著,都可以,我聽內置音樂入眠;個盒充电快。

App 大路;無咩断缐,1次半次lag, no delay。

音质,如果森海wireless 係10, 佢约係6-7,有bass 但不潛,人聲正路,高音不甜,整體有少少一舊,对比hi-re 就無咩分离和空间感可言;用siri 或 google 轉左中文語言設定用廣東 ...
得6 7分,那很弱吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mingchit 於 2019-12-12 05:19 PM 發表

左右耳唔可以分開觸立用 ~ 尼點扣好多分
今時今日仲不可以獨立用?

回覆 引用 TOP

剛入手,很滿意。我對上一對在2018 買 Soul 都要$799。這個 Jabra 75t $1399 好好多。好處包括:
1) 同時駁兩部電話,我自己一部、公司一部,剛剛好。
2) 接駁反應快,有電話入時先從义電盒取出都ok.
3) 有時要揸車,用一粒右邊耳攪掂
4) Hear through 好正,不用除耳機
5) 側聽也好正,可以知道自己講野清唔清
6) 音色比 Soul 正d,bass 重d
7) 個 Jabra sound+ apps 都ok

附件

IMG_3443.JPG(824.7 KB)

2020-2-14 09:42 PM

回覆 引用 TOP

手打快過個腦
修正:
75t 沒有 active noise cancelling, 但有 passive noise cancelling, 請問用落分別大唔大?

引用:
原帖由 ar_tin 於 2020-2-21 11:32 AM 發表

65t 有 noise cancellation, 但 75t 沒有, 請問用落分別大唔大?
竟然😱

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]