註冊 登入

iPad Air & Mini 2019 集中討論區【已可預訂】

想問下wifi版同lte版除可用卡上網有無分別?

有無功能係wifi版係無?例如地圖gps

回覆 引用 TOP

精選樓盤
28號第一輪派貨,街係咪即日都有得賣?

回覆 引用 TOP

我仲用緊部MINI 2,等左MINI 5好耐了,但仲係用闊邊設計真係有D失望,而家諗緊出64G定256G好,畢竟我部2仲用緊32G都未用哂,唔明點解唔出個128G,有128G就真係岩岩好。

引用:
原帖由 colourfung 於 2019-3-23 07:18 AM 發表

,唔知衛x幾時會有現貨呢
話26返番 剛去訂

正,。。。。
可能買部64gb LTE 版。。。

本身有部ipad pro 12.9 舊版,都未用得晒64gb

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 CEO先生 於 2019-3-24 04:27 PM 發表

話26返番 剛去訂
咁有機會AOS訂都提早26號送貨

千萬別跟豬打架,這只會讓你變髒,卻讓豬樂在其中。

現時持有:
(手機) iPhone 8,Pixel 2,Galaxy S10+
(平板) iPad Pro 11",iPad Pro 12.9"
(電腦) Macbook Pro 13"
準備入手:iPad Mini (2019)

回覆 引用 TOP

應該即日買唔到

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 aabbaabb1 於 2019-3-24 12:49 PM 發表

我仲用緊部MINI 2,等左MINI 5好耐了,但仲係用闊邊設計真係有D失望,而家諗緊出64G定256G好,畢竟我部2仲用緊32G都未用哂,唔明點解唔出個128G,有128G就真係岩岩好。 ...
同師兄一樣挣扎中,64G都未必用得哂(但又驚將来屋企人用黎睇片,加上粒U咁勁應該可以用好耐),我部mini2用左咁多年都未過30G,濶邊有佢好處,隻手細一手揸唔哂都唔會掂到个screen

回覆 引用 TOP

請問pro 10.5 定係 air 2019好?
air 2019就用A12,應該比pro 10.5可用多2年。
pro 10.5除咗cpu外,其他基本上都比air 2019好, 而價錢只貴幾佰。好難揀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 my77 於 2019-3-22 07:04 PM 發表

用緊mini2, 好滿意個size(用黎上網同漫畫),無奈幾次錯手昇左ios后非常之慢,兩年前以經等緊mini5, 今次用到pencil更加係bonus
支筆太大支, 同mini 唔太夾

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。