• 瀏覽: 1,240
  • 回覆: 8
本黎想買個led電視屏放鋪頭門口做display,但發現非常貴。想問下有冇咩電視機適合用,雖然話鋪頭門口但係喺商場入面所以屬indoor,有冇咩電視可以set timer每天自動開啟動自動關閉,開啟後可以自動播usb里的相片或短片。大約要65至75吋大,可以打直裝打直播,budget三萬以內,謝謝。

熱賣及精選
兩隻韓機刀可以

引用:
原帖由 supahotdog 於 2020-2-17 08:56 PM 發表

本黎想買個led電視屏放鋪頭門口做display,但發現非常貴。想問下有冇咩電視機適合用,雖然話鋪頭門口但係喺商場入面所以屬indoor,有冇咩電視可以set timer每天自動開啟動自動關閉,開啟後可以自動播usb里的相片或短片。大約要65至75吋大,可以打直裝打直播,budget三萬以內,謝謝。 ...
可以問下佢,路過,同佢冇關係,但呎寸大左D..
https://m.review33.com/forum_msg ... 064700&number=2

引用:
原帖由 超神人 於 2020-2-17 09:15 PM 發表

兩隻韓機刀可以
想問下邊個model? check過可自動關機,但好似冇自動開機。

引用:
原帖由 v369234 於 2020-2-17 10:22 PM 發表

可以問下佢,路過,同佢冇關係,但呎寸大左D..
https://m.review33.com/forum_msg ... 064700&number=2
好呀,等我問下先。唔該

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 supahotdog 於 2020-2-17 10:55 PM 發表

想問下邊個model? check過可自動關機,但好似冇自動開機。
我屋企兩隻牌子刀有 兩隻牌子刀可自動開關

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 supahotdog 於 2020-2-17 10:55 PM 發表

引用:
原帖由 超神人 於 2020-2-17 11:09 PM 發表

好呀,唔該

回覆 引用 TOP

買個電源timer, 一般一百元, 電視set死hdmi輸入或用Mon, 再加部Andriod盒子長播放,因好省電, 或用部平二手電腦長播。
像Broadlink多功能紅外搖控及另有電源開關,可搖控電視,但未用過。

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]