• 瀏覽: 1,551
  • 回覆: 5
想問下咁多位C兄, 岩岩買左小米4A 50, 但係第一次玩小米..
係唔係唔洗更新架??(因為見到D C兄話更新完無限重啟)
埋有冇D咩地方可以教點玩呢部野?? (例如裝咩app睇咩, 改NDS果D)
我見有D人話 要刷去走開機廣告, 同埋安裝Launcher
好多app要裝先睇到電影...
有冇D地方可以教點做

熱賣及精選
 交流下小米電視吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 KKballjai 於 2019-5-13 11:15 PM 發表

想問下咁多位C兄, 岩岩買左小米4A 50, 但係第一次玩小米..
係唔係唔洗更新架??(因為見到D C兄話更新完無限重啟)
埋有冇D咩地方可以教點玩呢部野?? (例如裝咩app睇咩, 改NDS果D)
我見有D人話 要刷去走開機廣告, 同埋安裝Launcher
好多app要裝先睇到電影...
有冇D地方可以教點做:smile_ ...
要搞咁多野

引用:
原帖由 空申飛 於 2019-5-16 07:12 PM 發表

要搞咁多野
其實唔難呀,有師兄出左教學,
跟住就可以清走哂小米d原生廣告,
宜家開機直入HALauncher,好方便。

引用:
原帖由 jasonjj2015 於 2019-5-17 10:49 AM 發表

其實唔難呀,有師兄出左教學,
跟住就可以清走哂小米d原生廣告,
宜家開機直入HALauncher,好方便。
我原來都諗住買小米 TV,但考慮過保養和接收香港數碼廣播嘅問題,最終都係放棄

引用:
原帖由 空申飛 於 2019-5-17 02:53 PM 發表

我原來都諗住買小米 TV,但考慮過保養和接收香港數碼廣播嘅問題,最終都係放棄
都係架,買得小米電視就要有做烈士的心態。
(平平地買50吋,我覺得ok ge,衰極都有限錢。)

香港數碼廣播 響天貓香港 有寫明邊d model係香港可用的。

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]