• 瀏覽: 11,943
  • 回覆: 29
最近Thirteen 6出左 U版,視聽展時試過下,有冇意見俾下小弟

熱賣及精選
引用:
原帖由 成心求學 於 2018-8-27 11:29 PM 發表

最近Thirteen 6出左 U版,視聽展時試過下,有冇意見俾下小弟
絕對值

我覺得值

師兄,耳機咁個人嘅產品,值唔值應該問自己…
如果你問著唔like thirteen6聲嘅師兄師姐 或者 問著我呢D窮鬼,唔通你自己覺得啱聽又放棄!?

[img][/img]
多謝3位師兄意見先,小弟其實都有2-3款耳機有興趣想買,不過就荷包扁平就未能一一出手,
Fender :thirteen 6(原本就用緊Fxa11,所以想問下意見)
Sennheiser :HD820(未試真同未買到耳擴推)
Vision Ears :ERLKÖNIG(太貴)

引用:
原帖由 成心求學 於 2018-8-28 07:20 PM 發表

多謝3位師兄意見先,小弟其實都有2-3款耳機有興趣想買,不過就荷包扁平就未能一一出手,
Fender :thirteen 6(原本就用緊Fxa11,所以想問下意見)
Sennheiser :HD820(未試真同未買到耳擴推)
Vision Ears :ERLKÖNIG(太貴) ...
師兄你隻FXA11配咩DAP

有無師兄試過同legend x比邊隻bass正d

引用:
原帖由 leung234hk 於 2018-8-28 08:09 PM 發表

師兄你隻FXA11配咩DAP
Ak SE100 2.5頭
原本就有Fiio Q5耳擴,但遺失了

引用:
原帖由 成心求學 於 2018-8-28 09:44 PM 發表

Ak SE100 2.5頭
原本就有Fiio Q5耳擴,但遺失了
推唔推到盡隻11?

引用:
原帖由 seasky 於 2018-8-28 09:28 PM 發表

有試過,但2款(釘帽)用左3.5頭試唔真

引用:
原帖由 leung234hk 於 2018-8-28 09:45 PM 發表

推唔推到盡隻11?
Fiio Q5我4.4同2.5都有用過一段時間,可以發揮到Fxa11嘅能力但最近又試左Aroma A100表現出空間感同清晰都更好

引用:
原帖由 seasky 於 2018-8-28 09:28 PM 發表

兩隻都聽過, 我會簡13.6

剛剛入貨,非常非常值得,之前都係用緊A11

引用:
原帖由 fufuu1516 於 2018-8-28 10:23 PM 發表

兩隻都聽過, 我會簡13.6
師兄,請問用甚麼組合比試?

引用:
原帖由 ip_csl 於 2018-8-29 09:28 PM 發表 

師兄,請問用甚麼組合比試?
lx用sp1000, 13.6用kann, 吾好再問我點解吾簡lx,  吾系杯茶吾需要理由

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]