• 瀏覽: 69,987
  • 回覆: 326
  • 追帖: 6
去年盲衝M11失手買了一部垃圾機之後,我並沒有因此而放棄 Fiio 這個品牌,十多日前盲沖了M15, 這次真的沒有衝錯,呢部機唔需要煲幾百個鐘,只要播放15分鐘,暖機之後,音式好到不能用文字來形容。如果喜歡 以往 Fiio X7 的人,一定會更喜歡M15。建議大家未準備好錢之前唔好去試機,試咗機一定走唔甩。

熱賣及精選
請問m11點垃圾

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 @@@139 於 2020-1-26 03:16 AM 發表

去年盲衝M11失手買了一部垃圾機之後,我並沒有因此而放棄 Fiio 這個品牌,十多日前盲沖了M15, 這次真的沒有衝錯,呢部機唔需要煲幾百個鐘,只要播放15分鐘,暖機之後,音式好到不能用文字來形容。如果喜歡 以往 Fiio X7 的人,一定會更喜歡M15。建議大家未準備好錢之前唔好去試機,試咗機一定走唔甩。 ...
X7可玩性更高,如果M15做到可換下巴一定更受歡迎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 @@@139 於 2020-1-26 03:16 AM 發表

去年盲衝M11失手買了一部垃圾機之後,我並沒有因此而放棄 Fiio 這個品牌,十多日前盲沖了M15, 這次真的沒有衝錯,呢部機唔需要煲幾百個鐘,只要播放15分鐘,暖機之後,音式好到不能用文字來形容。如果喜歡 以往 Fiio X7 的人,一定會更喜歡M15。建議大家未準備好錢之前唔好去試機,試咗機一定走唔甩。 ...
我有M11 pro SS,我諗緊入唔入手

生亦何歡,死亦何苦?
生與死有甚麼分別?
只不過你在出生的時候,圍繞你的人都在笑,而你是唯一一個哭的人;
而當你死亡的時候,圍繞你的人都在哭,而你是唯一一個笑的人罷了!
引用:
原帖由 aronchee0599 於 2020-1-26 11:52 AM 發表

我有M11 pro SS,我諗緊入唔入手
冇試過M11 Pro SS ,比較M11就真係提升超多,真係覺得隻Ten3浪費左一年,而家先真係享受到隻耳機

M15 嘅價錢等於X7買晒咁多模組嘅價錢咁

引用:
原帖由 hay111 於 2020-1-26 12:14 PM 發表

冇試過M11 Pro SS ,比較M11就真係提升超多,真係覺得隻Ten3浪費左一年,而家先真係享受到隻耳機
價錢都有咁大距離,有差距都好合理

引用:
原帖由 ppkk78 於 2020-1-26 12:59 PM 發表

價錢都有咁大距離,有差距都好合理
我自己最衰係出去試機唔會試到D咩,又唔係自己D歌,又要係屋企慢慢聽先會有感覺,所以之前試AK D貴野都唔大感覺,係而家先知咁大分別

回覆 引用 TOP

我前日都盲衝左,之前用n8 black.呢部m15絕對是顛瘋之作!如果佢賣20000都唔會覺得貴!

回覆 引用 TOP

引用:

論價錢m11,配置上已值其身價

成皮買部支那機,點計都唔值

其實點會用m11/m11pro同m15比較…
硬件唔同、價位唔同…咁都可以比
搞笑嗎

[img][/img]
引用:
原帖由 洪威 於 2020-1-26 09:07 PM 發表

有好音色出黎,同價位應該冇咩對手,要計較中國產品冇野好講?

引用:
原帖由 洪威 於 2020-1-26 09:07 PM 發表

估唔到今時今日仲有咁井底嘅人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ShunNitta 於 2020-1-26 09:23 PM 發表

其實點會用m11/m11pro同m15比較…
硬件唔同、價位唔同…咁都可以比
搞笑嗎
如果好似你咁講, 全世界的學校都要廢除公開考試的制度.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]