• 瀏覽: 12,639
  • 回覆: 40
係5月去九展又見AROMA有份參展 好多C兄都知我係AROMA 忠實粉絲 離遠見到有隻鮮紅色耳機 我估係應該出新玩具 就走去試試 問問老闆哩隻係乜水 佢叫我試咗先 有免費餐冇奶油唔試㗎咁笨😂

一試我以為係圈鐵耳機  分離度同高頻伸延大 低頻好彈好有質感 有D似係鐵加圈溝埋果種低頻 人聲甜美😍聽感估係三鐵一圈 啱哂我口味🤣 再問問老闆係咪 佢話係用一粒鐵 70ohm 唔知用手機推唔推到好聲 又再插手機到試 推到喎 一D都唔差 而售價仲係1880 非常吸引 但我年紀大守舊D 紅色唔係太啱我 覺得啱年青人多D 老闆話可以幫我訂做顏色同做CM都得 做色加兩舊 CM加八舊 但今次展㑹訂色可免費餐仲可選擇條線要2.5 3.5或4.4頭俾我 咁梗係訂色啦😆

AROMA - STAR[ 星 ]俾D資料先
阻抗:70Ω
靈敏度:98db SPL 1mW
隔音效果 26db
頻率響應:10-22khz

差不多等咗一個月 終於做好 我就做咗半透紫色 特別D😂

紅色係主打 仲有粉色同我訂既半透紫

恭喜50爺🎉🎉🎉

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10

回覆 引用 TOP

半透明紫好正~
恭喜師兄~

[img][/img]

紅色好靚😍

我用過的android產品sensation, s2, note1, ray, one x, s3 3g.desire x ,one sv,table s,htc one.gpro,memo padFHD10
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 im50 於 2019-6-6 03:00 PM 發表

係5月去九展又見AROMA有份參展 好多C兄都知我係AROMA 忠實粉絲 離遠見到有隻鮮紅色耳機 我估係應該出新玩具 就走去試試 問問老闆哩隻係乜水 佢叫我試咗先 有免費餐冇奶油唔試㗎咁笨😂

一試我以為係圈鐵耳機  分離度同高頻伸延大 低頻好彈好有質感 有D似係鐵加圈溝埋果種低頻 人聲甜美😍聽感估係三鐵一圈 啱哂我口味🤣 再問問老闆係咪 佢話係用一粒鐵 70ohm 唔知用手機推唔推到好聲 又再插 ...
恭喜50兄,開箱停不了,

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2019-6-6 07:04 PM 發表

紅色好靚😍
恭喜eden兄,你同50兄兩個都幾互毒吓

引用:
原帖由 kingkongsdu 於 2019-6-6 11:54 PM 發表

恭喜eden兄,你同50兄兩個都幾互毒吓
多謝sdu 兄
幾時衝番隻😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kingkongsdu 於 2019-6-6 11:52 PM 發表

恭喜50兄,開箱停不了,
多謝Sdu兄
好釆上個月訂咗 如果今個月就冇錢買😞

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edenfovwin 於 2019-6-6 07:04 PM 發表

紅色好靚😍
老闆 你忍唔到啫 要即衝😆
幾時衝埋N6ll 先😂

引用:
原帖由 im50 於 2019-6-6 03:00 PM 發表

一試我以為係圈鐵耳機  分離度同高頻伸延大 低頻好彈好有質感 有D似係鐵加圈溝埋果種低頻 人聲甜美😍聽感估係三鐵一圈 啱哂我口味🤣 再問問老闆係咪 佢話係用一粒鐵 70ohm 唔知用手機推唔推到好聲 又再插 ...
50哥呢排個身好痕喎,係咁買止痕藥

引用:
原帖由 im50 於 2019-6-7 06:53 AM 發表

老闆 你忍唔到啫 要即衝😆
幾時衝埋N6ll 先😂
金機滿足了😂😂😂

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edenfovwin 於 6-6-2019 19:04 發表

紅色好靚😍
紅得嚟,唔核凹

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]