註冊 登入

Tipsy DUNMER夜精靈升級版

Tipsy DUNMER夜精靈升級版 E-mail 此主題給朋友

早排係觀塘某某展試咗隻夜精靈 一聽就中 之後落去我愛人到買 玩咗幾日 俾我玩殘咗 拎去我愛人代維俢 今日收到電話隻夜精靈返咗 拿拿聲衝去拎 愛人同我講哩批全部都係升級線 價錢同有咪版多110蚊 代理話唔收我升級版價😂

講番條線先 8絞銅鍍銀線 線身超柔軟 仲係黑色 就算養化咗都唔覺眼😆

剛試聽咗 條升級缐 低頻夠實同彈 人聲飽滿帶磁性 高頻柔和 上淘佬睇下條升級線價錢 原來都要390人仔 但升級版只俾多110蚊又真係幾抵玩👍

熱賣及精選
引用:
原帖由 im50 於 2019-4-27 05:45 PM 發表

早排係觀塘某某展試咗隻夜精靈 一聽就中 之後落去我愛人到買 玩咗幾日 俾我玩殘咗 拎去我愛人代維俢 今日收到電話隻夜精靈返咗 拿拿聲衝去拎 愛人同我講哩批全部都係升級線 價錢同有咪版多110蚊 代理話唔收我升級版價😂

講番條線先 8絞銅鍍銀線 線身超柔軟 仲係黑色 就算養化咗都唔覺眼😆

剛試聽咗 條升級缐 低頻夠實同彈 人聲飽滿帶磁性 高頻柔和 上淘佬睇下條升級線價錢 原來都要390人仔 但 ...
條線點分。。。

我早兩個星期入的...

引用:
原帖由 william788 於 2019-4-27 05:56 PM 發表

條線點分。。。

我早兩個星期入的...
你舊果條係有咪版 新果條係8絞銅鍍銀

引用:
原帖由 im50 於 2019-4-27 05:58 PM 發表

你舊果條係有咪版 新果條係8絞銅鍍銀
條線係公司,不過印象中無咪

引用:
原帖由 william788 於 2019-4-27 05:59 PM 發表

條線係公司,不過印象中無咪
淘佬買?

引用:
原帖由 im50 於 2019-4-27 06:18 PM 發表

淘佬買?
公司隔離細舖仔買

引用:
原帖由 william788 於 2019-4-27 06:19 PM 發表

公司隔離細舖仔買
邊到買吖

引用:
原帖由 im50 於 2019-4-27 06:47 PM 發表

邊到買吖
北角匯x

引用:
原帖由 william788 於 2019-4-27 06:48 PM 發表

北角
行貨定水貨 行貨今日先返貨 所以今日先收到電話😂

引用:
原帖由 im50 於 2019-4-27 06:49 PM 發表

行貨定水貨 行貨今日先返貨 所以今日先收到電話😂
應該行貨啩,星期一睇下個包裝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 im50 於 2019-4-27 05:45 PM 發表

剛試聽咗 條升級缐 低頻夠實同彈 人聲飽滿帶磁性 高頻柔和 上淘佬睇下條升級線價錢 原來都要390人仔 但 ...
50兄,唔反相新貨返未?

引用:
原帖由 阿爹 於 2019-4-27 07:36 PM 發表

Yes 快衝隻玩下😆

引用:
原帖由 im50 於 2019-4-27 07:37 PM 發表

Yes 快衝隻玩下😆
如果係4.4頭, 直接去大法店插部 六皮磚 , 同成萬蚊細z1r 對比下就更好玩..

感覺Tispy 條線似 8股每股25芯 齋單晶銅..

引用:
原帖由 kzzstzst 於 2019-4-27 10:29 PM 發表

如果係4.4頭, 直接去大法店插部 六皮磚 , 同成萬蚊細z1r 對比下就更好玩..

感覺Tispy 條線似 8股每股25芯 齋單晶銅..
哩個都係好提議 你買隻去試下 等你報告😆

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿爹 於 2019-4-27 07:36 PM 發表

反相?

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。