註冊 登入

想買耳機定耳擴好?

想買耳機定耳擴好? E-mail 此主題給朋友

各位師兄小弟用緊iphone x聽moov,耳機用rhines 4想買部野聽moov歌,有咩好介紹?(只會聽moov因為方便)

你問你自己先最清楚
我既話一定買Dap
但要睇你畢直幾多

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
我原本都係用iPhone 8+, 現在就用Fiio X5iii $3000有找

引用:
原帖由 esprithk 於 2018-6-11 09:52 AM 發表

我原本都係用iPhone 8+, 現在就用Fiio X5iii $3000有找

C hing 個耳筒係韓國酒店借緊俾韓國妹用?

一部dap 無左耳筒就徹底出賣左你

回覆 引用 TOP

如果用手機聽歌,老老實實加個耳擴啦!

熱門搜尋: 運動 割包皮 腸癌 心臟病 近視
引用:
原帖由 joe238304 於 2018-6-11 05:57 AM 發表

各位師兄小弟用緊iphone x聽moov,耳機用rhines 4想買部野聽moov歌,有咩好介紹?(只會聽moov因為方便)
冇要求就用 IPhone 聽
有要求就接受唔到

回覆 引用 TOP

會帶手機之外,帶多部機,先好買擴

回覆 引用 TOP

我試過咁配搭用iphone, 播moov:
1. 用AK XB10, 用藍牙經XB10內置嘅DAC解碼,再經XB10嘅2.5MM出耳機,方便而且聲音幾好
2. 用Iphone駁去Sony A-45, 用A-45嘅外置dac模式解碼及升頻,聽moov 聲音相當唔錯

可能我要求低,兩個方案我都收貨

回覆 引用 TOP

Xb10試過一般,諗緊買部dx150聽moov又好似晒料,買q5又要拎多舊野,姣煩呀

熱門搜尋: 按揭 物業按揭 兒童傢俬 梳化 裝修設計 女傭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 joe238304 於 2018-6-11 05:57 AM 發表

師兄預算幾多?

回覆 引用 TOP

可以買個mojo接電話,我都係用手機聽歌的,方便好多,電話用moov會比DAP順暢又方便點,利申我係方便至上的人

回覆 引用 TOP

4000下

引用:
原帖由 joe238304 於 2018-6-13 04:01 AM 發表

4000下
4k Mojo冇得輸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 joe238304 於 2018-6-13 04:01 AM 發表

4000下
甘喇你想方便既要求吾太高就買擴算喇
如果真係追求音質既一定買DAP

熱門搜尋: 防脫髮洗頭水 植髮 激光脫毛 甩頭髮 hair 腋下脫毛

回覆 引用 TOP

20 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。