註冊 登入

而家先買WM1A會否太遲?

而家先買WM1A會否太遲? E-mail 此主題給朋友

太遲冇留意耳機既野,而家SONY出左比呢部更高級既旗艦機未?
用緊既朋友有冇話推介邊隻耳機同佢夾?或者有冇消息將會出咩勁野?咩野地方可以吸收到呢d資訊?
唔該各位

引用:
原帖由 山達•紅飛 於 2017-12-5 12:01 AM 發表

太遲冇留意耳機既野,而家SONY出左比呢部更高級既旗艦機未?
用緊既朋友有冇話推介邊隻耳機同佢夾?或者有冇消息將會出咩勁野?咩野地方可以吸收到呢d資訊?
唔該各位
如果你有大法信仰的話,就不會遲。
我也是剛剛加入黑磚的大家庭。

反而你要留意重量,差唔多係兩部手機加埋。

引用:
原帖由 opponent 於 2017-12-5 08:23 AM 發表

如果你有大法信仰的話,就不會遲。
我也是剛剛加入黑磚的大家庭。

反而你要留意重量,差唔多係兩部手機加埋。
等咗成大半年都未減價,最後都係忍唔住,剛剛入咗黑磚。。。

引用:
原帖由 Tat54325 於 2017-12-5 11:43 AM 發表

等咗成大半年都未減價,最後都係忍唔住,剛剛入咗黑磚。。。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山達•紅飛 於 2017-12-5 12:01 AM 發表

唔該各位
師兄
wm1z 金磚先係旗艦

回覆 引用 TOP

引用:

唔該各位
音響野無話新舊
只有啱唔啱聽
技術上可能新机會好d
但未必啱你聽
如果試左黑磚啱咪買囉
到出新机又啱咪賣左佢入新机囉

俾我會買DX200, 佢有4.4 MODULE, 又有另外4款MODULE, 除非真係非SONY陣味不可吾得....

引用:
原帖由 jazpresso 於 2017-12-5 06:15 PM 發表

俾我會買DX200, 佢有4.4 MODULE, 又有另外4款MODULE, 除非真係非SONY陣味不可吾得....
部部dap 又唔係膽機,又要高度還原, 又唔可以落運放玩重味精,大路機大唔聽法。
如果落dap 係前級玩,只係整體 50% 比例度。 仲有一半化下妝,執一執先變毒聲。

古乳有云:
練拳不練功,到老一場空
玩機唔玩膽,不如唔好玩。
睇完tacet 0136-4 sacd 封面
原來下句係真既
玩膽不玩300B,玩到老死也枉然
引用:
原帖由 kzzstzst 於 2017-12-5 06:35 PM 發表

部部dap 又唔係膽機,又要高度還原, 又唔可以落運放玩重味精,大路機大唔聽法。
如果落dap 係前級玩,只係整體 50% 比例度。 仲有一半化下妝,執一執先變毒聲。
你講乜呀? 一論咀螺絲, 都吾知你想表達的乜, 

回覆 引用 TOP

講人話啦吾該

熱門搜尋: 韓國時裝 日韓時裝 情侶戒指 婚紗晚裝 帆布袋

回覆 引用 TOP

我覺得有少少遲,聽講明年sony就會有新旗艦產品線上市。所以····除非真的喜歡WM1A

回覆 引用 TOP

引用:

唔該各位
你問嘅野上 google search 大把答案,快過上黎呢度問。唔使下下要人餵到埋口先識食掛。

回覆 引用 TOP

搵過都唔多覺同唔太清楚咩野地方先睇到,
所以都有問咩野地方可以吸收到呢D資訊

引用:
原帖由 ken3220 於 2017-12-5 04:14 PM 發表

音響野無話新舊
只有啱唔啱聽
技術上可能新机會好d
但未必啱你聽
如果試左黑磚啱咪買囉
:smile ...
同意,好似AK都出到SP1000,但係AK240既音色都依然係無法取代

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ken3220 於 2017-12-5 04:14 PM 發表

音響野無話新舊
只有啱唔啱聽
技術上可能新机會好d
但未必啱你聽
如果試左黑磚啱咪買囉
:smile ...
同意,如果樓主真係喜歡WM1A聲,現在入都唔會話遲

回覆 引用 TOP

18 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。