註冊 登入

播放機選擇困難!求助

播放機選擇困難!求助 E-mail 此主題給朋友

1.Sony NW-ZX300
2.Onkyo DP-X1A
3.Pioneer XDP-30R
4.Astell & Kern AK70 MKII

選舉有困難高手們點簡好啊?

Player好影響日後自己玩法,還是自己試一試,因為各有長處,但我自己用4.4頭十分鐘意

回覆 引用 TOP

呢期一定揀1或4,飛走兩部先~

回覆 引用 TOP

我會選2、4。(3 不建議買。)

回覆 引用 TOP

師兄都介紹我玩4.4

熱門搜尋: liposuction 豐胸療程 保濕 豐胸 整容 eye

回覆 引用 TOP

買完player仲想血級買埋耳機
SE535 點睇

引用:
原帖由 leung234hk 於 2017-11-14 06:45 PM 發表

SE535 點睇
建議 1/4

我都係揀緊1/4

2部都各有各好!!

你自己聽咩類型歌多?

耳機SE535就唔建議了

依家以佢既價錢出面大把靚耳機好過佢!!

同埋SE535玩唔到平衡!!

你買得DAP都會玩平衡2.5MM/4.4MM!!

引用:
原帖由 Angus2810 於 2017-11-14 07:19 PM 發表

建議 1/4

我都係揀緊1/4

2部都各有各好!!

你自己聽咩類型歌多?

但我係shure死忠

1或4, 我會揀1因為曾經放咗部黑磚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leung234hk 於 2017-11-14 06:45 PM 發表

SE535 點睇
如買SONY,可配原廠耳機,咩"SONY大法"自己GOOGLE一下,如不身痕都可玩一排~又或者做白老鼠買Sennheiser IE 800s(已包balanced線同幾貴下)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leung234hk 於 2017-11-14 07:28 PM 發表

但我係shure死忠
十幾年前選擇少,得幾個牌子揀,但IPOD/IPHONE流行後做大左個餅,3C產品牌子雨後春筍般~Shure呢D老牌唔知係有良心定對自己有信心,唔似好多牌子年年"轉款",對某類消費者來講佢地唔夠"進取"~

引用:
原帖由 Juno9 於 2017-11-14 08:07 PM 發表

十幾年前選擇少,得幾個牌子揀,但IPOD/IPHONE流行後做大左個餅,3C產品牌子雨後春筍般~Shure呢D老牌唔知係有良心定對自己有信心,唔似好多牌子年年"轉款",對某類消費者來講佢地唔夠"進取"~
應同啊師兄shure真係好粒囉!同CPU intel一樣

回覆 引用 TOP

DPX1A日馬減價做緊HKD3300

回覆 引用 TOP

咁多得揀都唔試下先真係會屑底,以前有4000蚊真係shure可以揀,但而家4000蚊靚野多到嚇死你

熱門搜尋: 醫療保險 割包皮 更年期 醫療用品 腰背痛 針灸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Angus2810 於 2017-11-14 07:19 PM 發表

建議 1/4

我都係揀緊1/4

2部都各有各好!!

你自己聽咩類型歌多?

我原先有部dpx1,配roise,玩左兩三月入多部黑磚,配u10加多條二仟蚊既4.4線,而家雙修,始終覺得黑磚爽好多,onkyo唔係唔好,不過好似唔夠sony爽快,又可能耳機問題啦…聽黑磚好似所有野前左好多,dpx1音樂強d,人聲冇禁前,zx300我冇聽過,不過都應該唔差既,onkyo同pioneer係姊妹廠,onkyo d QC麻麻地,你上網搵下,反而ak70我都有少少心動,評價好似唔錯。

回覆 引用 TOP

33 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。