註冊 登入

機細推力大-AK70 mkii

機細推力大-AK70 mkii E-mail 此主題給朋友

近來都好少上黎開箱,做cdrom多,因為玩咗大耳,對手提機興趣少咗。但見到呢部機仔細細,又幾好聲喎,出街用冇咁重,黎緊幾日響屋企用唔同耳筒試真啲先

引用:
原帖由 cyrus159 於 2017-10-12 10:36 PM 發表

近來都好少上黎開箱,做cdrom多,因為玩咗大耳,對手提機興趣少咗。但見到呢部機仔細細,又幾好聲喎,出街用冇咁重,黎緊幾日響屋企用唔同耳筒試真啲先

恭喜cyrus兄
你玩3.5?
部機推力係2.5頭,有4Vrms

引用:
原帖由 im50 於 2017-10-12 11:15 PM 發表

恭喜cyrus兄
你玩3.5?
部機推力係2.5頭,有4Vrms
咩都玩😆
插吓個3.5睇吓有冇壞嘛

回覆 引用 TOP

聽日試吓推隻T8iemkii,睇吓掂唔掂

引用:
原帖由 cyrus159 於 2017-10-13 12:26 AM 發表

聽日試吓推隻T8iemkii,睇吓掂唔掂
掂,我推T8ie II 同白仙,都可以。宜家海鮮痕,捻住搵部mojo 夾下

可愛的卯兔 ~蛇王~
2010 禄存 @ 大运田宅  
铃.贪.得.禄
我等~~~~
引用:
原帖由 QKSnakeKing 於 2017-10-13 08:36 AM 發表

掂,我推T8ie II 同白仙,都可以。宜家海鮮痕,捻住搵部mojo 夾下
mojo我有呀

得閒試吓配呢啲

C兄,值得加mojo 嗎?坩咪用唔到2.5

可愛的卯兔 ~蛇王~
2010 禄存 @ 大运田宅  
铃.贪.得.禄
我等~~~~
引用:
原帖由 cyrus159 於 2017-10-13 10:00 AM 發表

mojo我有呀
Cyrus 師兄 你好呀 !

請問你部 MOJO 充電時是否會發熱 ,我部 MOJO 近日充電時,部機會(好熱 )

因我平日無留意 ,所以有此一問 。

唔該

引用:
原帖由 齊齊玩 於 2017-10-13 12:32 PM 發表

Cyrus 師兄 你好呀 !

請問你部 MOJO 充電時是否會發熱 ,我部 MOJO 近日充電時,部機會(好熱 )

因我平日無留意 ,所以有此一問 。

唔該
係會熱,正常

引用:
原帖由 seed1213 於 2017-10-13 04:03 PM 發表

係會熱,正常
收到,唔該師兄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 QKSnakeKing 於 2017-10-13 10:14 AM 發表

C兄,值得加mojo 嗎?坩咪用唔到2.5
um🤔用mojo即係mojo聲,ak70只係轉盤,如果你想玩3.5,mojo可能可以滿足你,而且佢哋size都好夾。不過有錢的話可以玩Hugo2,正

回覆 引用 TOP

弓喜cyrus兄!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cyrus159 於 2017-10-12 10:36 PM 發表

近來都好少上黎開箱,做cdrom多,因為玩髐j耳,對手提機興趣少驉C但見到呢部機仔細細,又幾好聲喎,出街用冇咁重,黎緊幾日響屋企用唔同耳筒試真囓

請問如果呢部同ak kann比較邊部會好d?
因為想升級自己手上部千幾蚊既機仔,唔該師兄

恭喜師兄。

看到咁多人去開箱自己都去去試一下,呢隻真心有驚喜。
不過自己想要再輕便點的 option 所以不想再亂花錢了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大口仔XD板 於 2017-10-14 12:29 PM 發表

請問如果呢部同ak kann比較邊部會好d?
因為想升級自己手上部千幾蚊既機仔,唔該師兄
kann我只聽過一次,不可作準。我覺得佢推力大,有時候相對粗聲,但一部過連amp係方便嘅。70就比較幼細斯文。兩部相比,ak70mkii就細細部,夠力水,聲又唔錯。kann就大部啲,大大力,一體式。出去試吓最實際,同kann差唔多價錢可以試埋黑鏄4.4,試完三部應該實有嘢帶返屋企嘅

19 12
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。