註冊 登入

Kinera H3 純開箱分享

Kinera H3 純開箱分享 E-mail 此主題給朋友

大家好! 我今日要介紹既係Kinera H3, 我見e度無咩人講, 等我做第一個啦, 去圖

幾百蚊有個咁大個盒, 耳機又靚仔, 值回票價啦!

當為, 性價比咁高既耳機就唔單止睇個樣啦, 講下把聲先。

一開箱真係好難聽, 人聲又尖又多齒音, bass又無咩量, 得個高頻比較似樣。

但專登煲佢五百個鐘先再聽, 煲左我成個月, 一聽之下, 又幾好喎, 聲變暖左, 齒音無晒, 平衡左好多, 音場都唔錯中中間間咁啦, 不過幾百蚊仲想點呀。

e度有無買左e隻耳機, 來分享下啦!

師兄邊樹可以入手?大概價錢多少?謝

COWON P1, Velvet V2, SM64, Klipsch X10, TFZ KING
引用:
原帖由 yansaiho 於 2017-9-13 11:50 AM 發表

師兄邊樹可以入手?大概價錢多少?謝
北角店, $600有找, 佢既前身bd005都已經好有口脾了, 日本都有得賣

回覆 引用 TOP

Alex 師兄識貨喎, 尼隻圈鐵超級抵玩
換埋條線應該更上一層樓!

我都入左呢隻
換左條銅聲好左小小

熱門搜尋: 韓國時裝 西裝訂造 帆布袋 不織布袋 鑽石

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kwansing 於 2017-9-13 12:39 PM 發表

Alex 師兄識貨喎, 尼隻圈鐵超級抵玩
換埋條線應該更上一層樓!
有師兄話, $600既耳機唔好換咁貴既cable,
但當你求戀期換條cable都有升級,
就知道跟機條cable好弱雞

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alexsiu1234 於 2017-9-13 11:13 AM 發表

大家好! 我今日要介紹既係Kinera H3, 我見e度無咩人講, 等我做第一個啦, 去圖

一開箱真係好難聽, 人聲又尖 ...
而家愈聽愈好聽

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alexsiu1234 於 2017-9-13 11:13 AM 發表

一開箱真係好難聽, 人聲又尖 ...
你唔係第一人 不過呢對耳機係幾正嘅
http://www.discuss.com.hk/viewth ... amp;utm_source=copy

我都有入手喎

熱門搜尋: 婚禮 ring 懷孕 婚宴 結婚 生bb 身體檢查

附件

2017-9-14 09:34 AM

引用:
原帖由 ken3220 於 2017-9-14 08:10 AM 發表

你唔係第一人 不過呢對耳機係幾正嘅http://www.discuss.com.hk/viewthread.php?page=6&tid=26821047&utm_campaign=android&utm_medium=share&utm_source=copy
師兄做咩偷笑呀

引用:
原帖由 赤道戇狗 於 2017-9-14 09:34 AM 發表

我都有入手喎
師兄係咪都玩埋攝影? 影得好靚

右店都有行貨賣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 alexsiu1234 於 2017-9-14 09:58 AM 發表

師兄係咪都玩埋攝影? 影得好靚
黑色勁型仔!!
估唔到狗兄都係龍友
幾時同屋企d耳機拍番輯沙龍, 一定好壯觀

我用 iphone 影咋喎

引用:
原帖由 赤道戇狗 於 2017-9-14 11:36 AM 發表

我用 iphone 影咋喎
大師果然係大師, 用iPhone就搞掂!

33 123
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。