註冊 登入

對甘次 高級視聽展失望

對甘次 高級視聽展失望 E-mail 此主題給朋友

甘年全部係耳牛 ak所有耳筒都冇試  
同上年爭好遠
無啦啦有機打 睇完都企左係到 😂😂

附件

2017-8-12 04:59 PM

2017-8-12 04:59 PM

Audio-technica 個counter 有隻耳機播佢demo player 聽張學友幾好聽下,可以試試。但我自己架生駁佢隻耳機都出唔到佢demo 到HD聲。

附件

2017-8-12 05:19 PM

我認知的佛法 link

耳: Atrix/su ax7 + E4c/GMP 8.35D
音: CS-725+MA BX2
手: BALL CM1011c
機: MBP/iPad4

回覆 引用 TOP

今年好多野睇喎!好多旗艦級都任試任玩。耳機、線材、player 玩兩日都未玩哂。家用枱擴同牛牛都係試得兩三隻

我R左好多野
原來AK集團有出風扇

引用:
原帖由 HC524 於 2017-8-12 07:19 PM 發表

我R左好多野
原來AK集團有出風扇
有咩R? 我淨係R 左好多本catalog

熱門搜尋: ring 婚宴 生bb
我咩都r唔倒 係我走埋final counter 個姐姐仔話送final耳膠 我心諗又幾好喎 還掂市面上未見有賣

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 赤道戇狗 於 2017-8-12 07:09 PM 發表

今年好多野睇喎!好多旗艦級都任試任玩。耳機、線材、player 玩兩日都未玩哂。家用枱擴同牛牛都係試得兩三隻
都好多靚女呀😂

回覆 引用 TOP

有無師兄試過隻FXA11,感覺如何

引用:
原帖由 赤道戇狗 於 2017-8-12 08:29 PM 發表

有咩R? 我淨係R 左好多本catalog
Lin lin

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AmuroSix 於 2017-8-13 09:37 AM 發表

有無師兄試過隻FXA11,感覺如何
太多人跟機!我都好想試 1圈4鐵,希望到舖後有機會吧

熱門搜尋: 香水 暗瘡 眼霜
引用:
原帖由 赤道戇狗 於 2017-8-13 11:34 AM 發表

太多人跟機!我都好想試 1圈4鐵,希望到舖後有機會吧
師兄知唔知大約幾時會出,呢隻真係好有興趣

ok啦,大牌子果d年年都係咁,今年d檔口好似比上年細,而且有d大牌子好似安橋果d,今年都無擺,反而細檔口d野有驚喜喎,我琴日去完,試左隻烏克蘭耳機都幾正,愈來愈多冷門牌子出現係好事啊

引用:
原帖由 KAYKAY2323 於 2017-8-12 04:59 PM 發表

甘年全部係耳牛 ak所有耳筒都冇試  
同上年爭好遠
無啦啦有機打 睇完都企左係到 😂😂
今次ak 場失望+1
上次都有不少耳機可以試,
今次ak 全部player player player加老牛(耳牛)聽左隻耳牛,我覺得留留底
。。。。

在場看到一堆sp1000,kann 都有7,8部,依次sell player...

其他展區有不小新野玩,ak 依次做得太不好,下次努力

引用:
原帖由 天音 於 2017-8-13 05:05 PM 發表

今次ak 場失望+1
上次都有不少耳機可以試,
今次ak 全部player player player加老牛(耳牛)聽左隻耳牛,我覺得留留底
。。。。

在場看到一堆sp1000,kann 都有7,8部,依次sell player...

其他展區有不 ...
ect仲多野玩 好多新耳機可以試

引用:
原帖由 waiwai929 於 2017-8-13 05:44 PM 發表

ect仲多野玩 好多新耳機可以試
是,不過我有點懷疑ect的某些萬萬聲入耳機,好似未夠火喉,耳機同我耳朵不適合流音。。。
有冇師兄師姐覺得果d萬元值果個價錢?

57 1234
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。