註冊 登入

之前話左唔會買 今日終於都俾左錢

之前話左唔會買 今日終於都俾左錢 E-mail 此主題給朋友

成班朋友都買左咁耐 我都算最遲一個買dx200 琴日話有機啦 叫我出去買 不過好忙 今日有時間就去左拎機 見到個盒都幾大個 順便試下機睇下有冇問題 開盒見到部機又幾靚 不過就長左小小 同我以前部dpx1一樣咁大 sd卡試歌 岩岩聽都覺得唔錯 返屋企慢慢煲返佢200-300個鐘先 順便多謝幾位師兄毒左我成個月 (排名不分先後) 九爺 hc大師兄 ken 非凡哥 kyle 鴨鴨兄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singhk1014 於 2017-2-17 09:33 PM 發表

成班朋友都買左咁耐 我都算最遲一個買dx200 琴日話有機啦 叫我出去買 不過好忙 今日有時間就去左拎機 見到個盒都幾大個 順便試下機睇下有冇問題 開盒見到部機又幾靚 不過就長左小小 同我以前部spx1一樣咁大 插sd卡試 ...
恭喜星哥終於都開DX200箱,我應該係再遲D先入,試過堅正過我D player,回氣中,千其唔好借我聽。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singhk1014 於 2017-2-17 09:33 PM 發表

成班朋友都買左咁耐 我都算最遲一個買dx200 琴日話有機啦 叫我出去買 不過好忙 今日有時間就去左拎機 見到個盒都幾大個 順便試下機睇下有冇問題 開盒見到部機又幾靚 不過就長左小小 同我以前部spx1一樣咁大 插sd卡試 ...
恭喜星兄👏👏👏
搵到部正野

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kingkongsdu 於 2017-2-17 09:36 PM 發表

恭喜星哥終於都開DX200箱,我應該係再遲D先入,試過堅正過我D player,回氣中,千其唔好借我聽。
多謝sdu 好機要分享架 聽晚出來食飯 等你早d落坑👍👍👍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 im50 於 2017-2-17 09:38 PM 發表

恭喜星兄👏👏👏
搵到部正野
多謝50 仲要慢慢煲 🙏🙏🙏

熱門搜尋: dse 情緒病 mba 會計課程 英語課程 教育

回覆 引用 TOP

恭喜星哥,你點會係最遲一個買呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edmond12345 於 2017-2-17 09:41 PM 發表

恭喜星哥,你點會係最遲一個買呀
多謝edmond 我諗都有可能🙏🙏🙏

回覆 引用 TOP

哈哈哈,等我數下你俾我毒九左幾多鍋先...
Dx200, lab ii, 灰雀,air, dp100...數住咁多先

弓喜曬星爺!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HC524 於 2017-2-17 09:46 PM 發表

哈哈哈,等我數下你俾我毒九左幾多鍋先...
Dx200, lab ii, 灰雀,air, dp100...數住咁多先

弓喜曬星爺!
多謝大師兄 仲有240ss🙏🙏🙏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singhk1014 於 2017-2-17 09:47 PM 發表

多謝大師兄 仲有240ss🙏🙏🙏
W6..

Diu真係越嚟越多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 HC524 於 2017-2-17 09:49 PM 發表

W6..

Diu真係越嚟越多
數唔晒咁多 😈😈😈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singhk1014 於 2017-2-17 09:50 PM 發表

數唔晒咁多 😈😈😈
係好事黎,不停開箱 弓喜師兄有新玩具

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singhk1014 於 2017-2-17 09:39 PM 發表

多謝sdu兄 好機要分享架 聽晚出來食飯 等你早d落坑👍👍👍
壞人

回覆 引用 TOP

爽啦星爺

回覆 引用 TOP

恭喜師兄加入DX200嘅大家庭

熱門搜尋: 物業按揭 汽車保險 insurance company 借錢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。