註冊 登錄

[開箱+討論] ibasso 旗艦 DX200, 苦候多時始出場, 更新情況 (#304 it03 組合聽感)

引用:
原帖由 赤道戇狗 於 2017-1-11 02:14 PM 發表

開頭 ibasso 預告由於用上兩粒 es9028pro 會有一定既熱力,但係我手上既DX200 比預期中唔熱,只係有微暖既感覺,同AK380 差好遠...
佢同ak240比的話要點選擇?
15/16 中

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rannie2414 於 2017-1-11 03:54 PM 發表

15/16 中
ak贏ui,穩定性 dx200就夠力,聲底較中性
如果你鍾意慢歌多 我建議你簡ak

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 rannie2414 於 2017-1-11 03:54 PM 發表

15/16 中
買哂佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 赤道戇狗 於 2017-1-11 04:57 PM 發表

買哂佢
唔該9兄支援

dx200到底是什麼音質?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天音 於 2017-1-11 05:11 PM 發表

唔該9兄支援

dx200到底是什麼音質?
音質定取向??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 waiwai929 於 2017-1-11 04:35 PM 發表

ak贏ui,穩定性 dx200就夠力,聲底較中性
如果你鍾意慢歌多 我建議你簡ak
你個 beta 版firmware 點??? 有無穩定返d??

熱門搜尋: 散光 情緒管理 健身教練 扁平足 身體檢查

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 赤道戇狗 於 2017-1-11 05:20 PM 發表

你個 beta 版firmware 點??? 有無穩定返d??
沉日留左條線係公司 今晚番去先更新 btw重scan一次(internal and card)之後又好左d

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 waiwai929 於 2017-1-11 05:22 PM 發表

沉日留左條線係公司 今晚番去先更新 btw重scan一次(internal and card)之後又好左d
咁 good news 喎!! 等新 official firmware 出! 呢個時間喪煲部機

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 赤道戇狗 於 2017-1-11 05:19 PM 發表

音質定取向??
有冇似cowon p1 PS ak300-380的感覺?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天音 於 2017-1-11 07:17 PM 發表

有冇似cowon p1 PS ak300-380的感覺?

(曾經用過P1 PS

Cayin N6+Fostex HP-V1
AK380+AMP
Fitear AYA,JOMO2,E-M2

回覆 引用 TOP

有問題想請教各師兄
今日我去了試機
但遇到一個好嚴重問題
就係我如常垮i卡插入去,佢認到我張卡,亦喺機上面見到我d歌
但唔知點解禁落去果時
佢就彈playback error
試過關開機,換卡,format卡,換另一部dx200,再試埋更新firmware(但唔知點解連sales手機wifi, 商埸wifi, 我手機wifi, 都話no network)

打去代理,代理話太新未諗到辦法解決,機又派晒出去冇機試…

但又見狗爺玩得咁開心,咁係間舖批次問題定係咩問題…

諗住有新嘢玩,失望而回…

回覆 引用 TOP

狗兄, 可以幫手試下干擾問題? e.g放部電話係附近, 當有電話入看下有沒有干擾, 因為以前DX80這個情況十分煩擾 請幫忙試一下   謝謝.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 arkiadc6 於 2017-1-11 09:52 PM 發表

狗兄, 可以幫手試下干擾問題? e.g放部電話係附近, 當有電話入看下有沒有干擾, 因為以前DX80這個情況十分煩擾 請幫忙試一下   謝謝.
有機人請試吧

回覆 引用 TOP

想入一部

熱門搜尋: ring 新娘化妝 耳環 化妝學校

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 WINGZEROCUSTOM 於 2017-1-11 08:21 PM 發表

有問題想請教各師兄
今日我去了試機
但遇到一個好嚴重問題
就係我如常攞張卡插入去,佢認到我張卡,亦喺機上面見到我d歌
但唔知點解禁落去果時
佢就彈playback error
試過關開機,換卡,format卡,換另一 ...
暫時我無遇過playback error 呢個問題,我都係用返用響Sony 部機張咭,不過之前我用Sony format 過一次既。而於wifi, 你係咪嘗試透過wifi update firmware? 呢個我試過應該暫時用唔到wifi update.. , 但用wifi moov download 歌就絕對正常操作到。

回覆 引用 TOP

伸延閱讀
 提示:支持鍵盤翻頁 ←左 右→
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]
發新話題發佈投票

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,香港討論區對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意 見,並非本網站之立場,讀者及用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,讀者及用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。 由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者及用戶發現有留言出現問題,請聯絡我們。香港討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言 (刪除前或不會作事先警告及通知 ), 同時亦有不刪除留言的權利,如有任何爭議,管理員擁有最終的詮釋權 。用戶切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。